Ploca sa SYS cipsetom trazio sam po netu ali mi ne ide kako da zabodem kablice za reset i power i HD Jel neko cackao tu starudiju,dobio sam je od coveka kaze ne radi ja pogledam a u nutra DDR400mhz ,a treba 333
Radilo i sad nema izlaza na monitoru .crn,posle nekog vremena se cuje samo jedno dugo beep i to je to. Onda odstoji ugasen pa se pojavi BIOS. Sta moze da bude?
Jedno dugačko beep je uglavnom uzrok problema sa CPU-om / polupim BIOS-om / podešavanjima u BIOS-u vezanim za CPU. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: Radilo i sad nema izlaza na monitoru .crn,posle nekog vremena se cuje samo jedno dugo beep i to je to. Onda odstoji ugasen pa se pojavi BIOS. Sta moze da bude ::
Poslusao sam Machine i Baxa. Izvadio RAM malo ga ocisto,prodrmao modul da legne u slot i sad radi. Uspeo sam da spustim Xp na HD,videcemo ujutru kako radi. Intel na 2.6
Nemo` ti Baxu da pripisujes moje zalsuge :)) on je rekao CPU a ja RAM
Peace :)
A N G E L
:: :: :: :: Poslusao sam Machine i Baxa. Izvadio RAM malo ga ocisto,prodrmao modul da legne u slot i sad radi. Uspeo sam da spustim Xp na HD,videcemo ujutru kako radi. Intel na 2.6
Jedan Beep nema neze sa RAM-om. Ko zna šta se tu desilo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Nemo` ti Baxu da pripisujes moje zalsuge :)) on je rekao CPU a ja RA :: :: Peace : :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Poslusao sam Machine i Baxa. Izvadio RAM malo ga ocisto,prodrmao modul da legne u slot i sad radi. Uspeo sam da spustim Xp na HD,videcemo ujutru kako radi. Intel na 2.6
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.