:: i onda kad nestane struje ili hocu da pomerim komp u drugu sobu moram stalno da podesavam bios parametre. Meni je to dovoljan razlog za bakteriju :: :: ::
A jesi li se mozda nekad zapitao kako npr onaj sistemski sat i kalendar uvijek pokazuju tacno vrijeme i datum...iako je npr racunar bio ugasen jedno vrijeme...pa ga ponovo upalis i ono tacno vrijeme i datum...Pored osnovnih parametara biosa odnosno podataka u epromu baterija `napaja` i sistemski sat...
Independence is a state of mind
:: :: Sta napaja ili cemu sluzi baterija na maticnoj ploci, kad sve funkcionise i bez nje ?
A jesi li se mozda nekad zapitao kako npr onaj sistemski sat i kalendar uvijek pokazuju tacno vrijeme i datum...iako je npr racunar bio ugasen jedno vrijeme...pa ga ponovo upalis i ono tacno vrijeme i datum...Pored osnovnih parametara biosa odnosno podataka u epromu bios `napaja` i sistemski sat...
:: :: Sta napaja ili cemu sluzi baterija na maticnoj ploci, kad sve funkcionise i bez nje ?
E jes` ova Mozilla govno...Sa Chrome-om mi se nikad nije desilo da posaljem dvije poruke odjednom...Nesta mi se sjebao Chrome pa moram da koristim Mozzilu ali sad cu reinstalirati ovog prvog...
Pa nije bas tako...cak i kada je izvadis rad sistemskog casovnika ce ostati konzistentno sve dok je ATX ploca napojena sa 5V preko StandBy stepena prekidackog napajanja (PSU). Tek kada se odvoji od mreze u akciju stupa ta baterija od 3V (CR32002)
A N G E L
:: A jesi li se mozda nekad zapitao kako npr onaj sistemski sat i kalendar uvijek pokazuju tacno vrijeme i datum...iako je npr racunar bio ugasen jedno vrijeme...pa ga ponovo upalis i ono tacno vrijeme i datum...Pored osnovnih parametara biosa odnosno podataka u epromu baterija `napaja` i sistemski sat.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: Sta napaja ili cemu sluzi baterija na maticnoj ploci, kad sve funkcionise i bez nje ?
Eto vidis to nisam znao...Hvala sto si me dopunio...
:: Pa nije bas tako...cak i kada je izvadis rad sistemskog casovnika ce ostati konzistentno sve dok je ATX ploca napojena sa 5V preko StandBy stepena prekidackog napajanja (PSU). Tek kada se odvoji od mreze u akciju stupa ta baterija od 3V (CR32002 :: :: :: A N G E L :: :: :: :: A jesi li se mozda nekad zapitao kako npr onaj sistemski sat i kalendar uvijek pokazuju tacno vrijeme i datum...iako je npr racunar bio ugasen jedno vrijeme...pa ga ponovo upalis i ono tacno vrijeme i datum...Pored osnovnih parametara biosa odnosno podataka u epromu baterija `napaja` i sistemski sat.. :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: :: :: :: Sta napaja ili cemu sluzi baterija na maticnoj ploci, kad sve funkcionise i bez nje ?
ja imam neku matoru ploci VIA mislim, i kad ima i kad nema bateriju svaki put posle restarta kompa sve ispocetka.... krsina - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ako nameravas pobediti nesmes izgubiti
Re: ... >>> Predji na novi Safari (4, public beta)
14.05.2009. 17:45
status: user broj poruka: 11019
:: :: E jes` ova Mozilla govno...Sa Chrome-om mi se nikad nije desilo da posaljem dvije poruke odjednom...Nesta mi se sjebao Chrome pa moram da koristim Mozzilu ali sad cu reinstalirati ovog prvog.. :: :: Independence is a state of mind :: :: Evo, ima nekoliko sati kako ga testiram - radi sve radnje. Reklo bi se: FFox x2.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.