Imam na raspolaganju naredne dve nedelje jedan Laptop Toshiba L300-1AM... muci me to sto ne mogu da provalim kako da ga drzim na 2GHZ... Naime procesor je T3200 koji u specifikaciji radi na 2GHz, ali u realnosti je to 1GHz po jezgru! Kada se iskljuci opcija dynamic u BIOS dobije se ta dva gigaherca ali u EIST stilu (kad lap ne radi nis mnozilac pada, a kad ga upregnem skoci)... problem je sledeci u biosu nema opcije za fixiranje mnozioca na 12 (nema nikakvih opcija za podesavanje kloka) jedino taj dynamic ali on moze da se stavi samo na dynamic i always low... da li neko zna kako da zakucam ovaj CPU na njegov pun potencijal?!
U Visti idi u Power Options u Control Panelu i uradi isto. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nemoj Intel Burn Test, pusti jadnička. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Radi ko zmajcek @ 2GHz... : :: Malo sam ga Prime-ovao 75 stepeni posle 2 sata! : :: :: Ali ovo je lap-top nece nikad otprilike raditi 2 sata u full strees rezimu.. :: :: P.S. ne smem ni da pomislim sta bi mu tek Intel Burn test uradio! X :: :: Da li sam ja jedini koji tu vidi problem...???!! :: ::
:: :: Turioni X2 zrače toplotu kroz tastaturu, istovremeno topeći je :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Da si imao Turion i da si sinuo prime 95 zapalio bi se laptop :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.