Ja evo već drugu ploču MSI Platinum imam i vrlo sam zadovoljan, prva (975 X Power up edition) još uvek radi kod mog sina u mašini, a moja sadašnja P45D3 Platinum radi bez greške iako komp nikada ne gasim. Naravno od MSI je dobro samo ono što ima crni lak na ploši, crvene ne razmatram!
Moja MSI crvenog laka K9 Neo v3 radi bez problema, apdejtovao sam joj BIOS tri puta, menjao grafichku kartu, bash nikakav problem nisam imao osim shto nije volela PQI memoriju pa sam stavio Kingston. Procesor je klokovan i radi tako dugo vremena. Ne mogu da kazem da je MSI losh isto koliko ne mogu da kazem da je ASUS ili Gigabyte dobar. Vidjao sam probleme sa skupim Asus-ovim plochama. Kako koga snadje. `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
Iza svake firme postoji izbagovani model a postoji i model za pohvalu,tako je kod racunarski komponenti,kod kola i kod svakog el. uredjaja,svaki proizvodjac ploce ime dobre i lose serije,GIGABYTE ima uglavnom djubre ploce ali ima i nekih koje su besprekorne!!! Isto tako nije ni asus savrsen!!! A naravno ni BIOSTAR!!!
Konkretno meni je prva maina imala MSI plocu na kojoj nikada u zivotu nisam imao problem!!!
Zaboravi MSI i uzni Gigabyte ili ASUS! Naravno da se desi da i MSI napravi neku plocu ili komponentu koja radi, ali u poredjenju sa Gigabyteom ili ASUS-om nema sta da trazi. To je kao da poredis Daciju i BMW!!! Ima ljudi koji su zadovoljni Dacijom, a i nekima BMW pravi problema. Medjutim, razlika u kvalitu je evidentna kao i procenti reklamacija u garantnom roku.
:: :: :: Posto vidim da ima raznih odgovora jedni vole MSI, jedni ASUS jedni gigabyte. Koju mi onda plocu preporucujete sa 790 chipsetom do 10500 din. :: :: Ima X4 Phenom 9850 2.5 ghz. Black edition (Agena :: :: Prodao sam ASUS -*ovu plocu G - SURF365 sa 630a nvidia chipsetom. posto nisam mogao da izvucem iz nje dovoljno za maximum ovog procesora ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.