Nikako da nadjem ova dva drajvera,pa ako neko slucajno moze da mi pomogne ili uputi na neki link(osim rapida),guglam sat vremena i nista.Njhov ofic.sajt,odnosno sever za download je blokiran.
Za Chipset sam skinuo,sa njihovog sajta,a za zvuk dostupna je samo Windows NT verzija koja nece da radi na xp-u,probao.
Onaj realtek-ov link nece da mi otvori.
:: Nije blokiran samo drajver za zvuk ne postoji, drajver za cipset moze da se skine :: :: :: :: :: :: Rekok da je blokiran njihov sajt :: :: :: :: The file you have chosen to download is currently not available on the server :: :: :: :: :: http://www.mercury-pc.com/product-drivers.php?productid=38 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Prvo, drajver za čipset će da pasuje od bilo koje nforce 2 ploče. U ovom slučaju merkjuri je u suštini kopija epox-ove ploče 8rda, tako da možeš da poturiš njen drajver ili da sa nvidia sajta skineš poslednju verziju drajvera za ploče zasnovane na nf2 čipsetu i to mora da radi. Drugo, što se tiče cvrkutaljke, to može da bude ili riltekov audio kodek ili c-media tj. cmi. Pogledaj oznaku čipa od zvučne karte, piše ili RealtekXXX (gde je tripl X broj) ili cmiXXXX. Po toj oznaci skini drajver i to ima da fercera
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.