pozdrav...dan palim komp i malo da igram igrice(counter strike preko neta)i igram 1-2 i komp se sam ugasi.Palim ga ja ponovo i cim sam uso u windows on se ponovo sam ugasi.Sta bi moglo tu da bude?Meni se cina da je to mozda maticna ili napajanje. napajanje ms450w nf520a2te rx3850oc 256 ddr3/bit 2gb transcead 800mhz amd atlon 5200+ 2.7ghz
Ja sam imao slican problem, ukljucim karte igram minut i iskljuci se (ne igram karte nego kao proba), pokrenem neku jacu igru reset, a zasto zbog pregrevanja jedne od komponenti proveri temperaturu (procesor).
Moguce vrlo...izduvaj prasinu, ako treba zameni paste, ako zans i vrlo pazljivo...dodaj jedan dole usisni i jedan gore izduvni ventilator i ako mozes neki da duva na chipset
A N G E L
:: moguce da je maticna jer mi je stalna temperatura oko 75-80.videcu sta ce da bude kad se malo ohladi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.