@ Daum : Ako nemas nista pametno da kazes, nemoj ni gluposti da pricas... Briga mene sto si iskompleksiran i mislis da na ovom svijetu postoji samo Intel a ne i AMD i jos neki... To je druze tvoj problem...
I ja koristim Intel CPU (samo sto nisam iskompleksiran kao neki nego mi je jednostavno u datom trenutku Intel predstavljao bolji izbor), ali necu da pljujem po konkurentskoj firmi, i AMD je dobar, i treba da se razvijaju, da izbacuju nove brze i bolje stvari, procesore, maticne koji su povoljni, treba nam svima konkurencija jer tada dolazi do pada cijena, sto je nama krajnjim korisnicima najbolje od svega...
na temu amd vs. intel ljudi sta mislite gde bi amd bio da imaju istu politiku kao ovi iz intela nadam se da ne moram dalje da objasnjavam , dovoljno je samo spomenuti kaznu od milijardu plus dolara
Gresis sinak, ovaj stvarno gresis sinak Intel ima dosta toga od AMDeke u sebi, pa x64 je u stvari preimenovani i dosta kasnije doradjeni (ako je uopste doradjen) a64.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kupite lepo Intel jer nema AMD u sebi.. :: _________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.