Drustvo aj moze mala pomoc oko kucista . Trenutno imam Chieftec kuciste ne znam mu oznaku ali je gejmersko ( bar tako pise :)) i ima providnu bocnu stranu i lici na malog Alien-a . Izgleda jako lepo ali me iritira koliko prenosi vibracije sa kulera ili cega vec pa ona bocna stranica zvrnda dok je necim ne pristisnem . Inace hteo bih da menjam kuciste jer mi treba neko ,, provetrenije ,, nemam snage ni zelje da budzim jos 3 kulera i dajem pare za to . Jel ima neko neku preporuku al da nije preskupo ? intel 7400 , 9600 GT 4 GB memorije , nista nije OC
Extra je, ja ga imam i zadovoljan sam samo mislim da cena treba da bude niza, extra su ona vratanca od aluminijuma su ali ona druga iza njih su od plastike to je samo sranje, ostalo je extra. A thermaltake V9 ovaj novi, izgleda ok, samo ne znam da li ga jos ima kod nas. A koliki ti je budzet
Ja imam bas Soprano DX, VE7000BWS ! Sto se tice vrata, OK je, imao sam i stari Soprano kod koga su vrata bila plasticna tako je da ovo mnogo bolje...
Jedino sto meni smeta je buka ventilatora, trazim sebi da kupim Fan Controler, ali nema bas kod nas (R. Srpska) tako da sam jos malo osudjen na buku...
Gledao sam da promijenim ventove, ali mi se ne isplati, jer dobri recimo kao sto su Noctua P12 kostaju oko 20€ !
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.