Po onome što se prepoznaje ovde SDR 64 133 P4MAUM512 našao sam 2 informacijne: AXE 212-20 Module Ericsson (Description / Manufacturer) ?! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ja sam kuckao oznake ali spojeno jer nisam bas najbolje video gde je razmak i nisam nasao nista...znam samo da je ono 64 u sredini arhitektura/gustina pakovanja chipa...samo ne znam za P4MAUM. Gde si to izvukao???
Mozda je zapravo memorija za Apple Macintosh, obzirom na retkost BGA chipova i an to sto spominju (ja sam vidjao samo KingMax BGA module u SDR varijanti)
:: :: Po onome što se prepoznaje ovde SDR 64 133 P4MAUM512 našao sam 2 informacijne :: AXE 212-20 Module Ericsson (Description / Manufacturer) ? :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Verovatno veze nema, al se pominje MAUM. Kucao sam nešto SDR133 MAUM... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Toliko u Google u njegovom degenerisanom searchu, malo odavde malo odande, ovaj slog, pa onaj i tako ti nađe 300 milijardi stranica sa onim što si tražio a nemaju veze blage sa onim u search polju.
Probaj da u Google isključiš pod SafeSearch Filtering -> Do not filter my search results pa odradi search ponovo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sdram-čina, poslednji pravljeni moduli. Ove memorije su pravljene samo u PC133 varijanti i radile su uglavnom na poslednjim varijantama sd ram ploča (i815, via kt133, sis730). Na starijim pločama vole da se prijave kao 128 i 256mb umesto 512. Primerke koje sam imao (bilo ih je dosta) su bili poprilično izbirljivi po pitanju ploča sa kojima rade tako da ako si slučajno dobio ponudu za ovaj sdram (a znam da ga juriš) savetovao bi ti da ga zaobiđeš ako ne možeš da ga testiraš ili vratiš
imao sam KingMax 256MB i radio je, njihove prve verzije su imale problema ali ja sam imao nekoliko 128 TinyBGA i 256 BGA bez frke. Znam da moze da vidi samo pola, to mi se i ne svidja...ali 64x4 organizacija po strani obecava...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.