Zna li neko koji je ovo modul??? Ima natpise na Nemackom, cudni su chipovi zbog imena Matrix ali ne samo zbog toga vec zbog asimetricnosti u raposredu...iako imaju isti natpis ima onih koji na gornjim i donjim rubovima/ivicama imaju bele ALU polukrugove od matrice kakve sam vidjao jedino an Micron TSOPII chipovima...
Ali na tvojoj slici su svi chipovi isti a ovde nisu kao da im je zafalilo Microna, posto verovatno i jesu samo EOM pakovanja...onaj MAUM sto ga ti zoves je najverovatnije i njabolji posto sam sam iskopao da je i eMac-a a BGA chipovi su najkvalitetniji u smislu konzistenstnosti signala samo ne znam ciji su...
Čim treba 2 dana kopanja da se nađe izvor / proizvođač nečega, naročito proizvođača RAM čipova, onda to mora da je dobro. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Dobro to je OK ali ova ima mutne mesane chipove to mi se ne svidja...ma ona BGA kapiram da bi usila sve iako nismo nasli bas neke podakte o njoj, kao da je noname...ili mozda sigurnije nesto ovako?!
:: :: Čim treba 2 dana kopanja da se nađe izvor / proizvođač nečega, naročito proizvođača RAM čipova, onda to mora da je dobro :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.