Pozdrav svima Danas sam menjao ploču i umesto GA NF 560 stavio sam ASUS M3A78, znači potpuno drugi čipset. Pre nego što sam skinuo staru ploču deinstalirao sam sve driver-e. Meto sam novu ploču stavio driver-e za nju i sve radi bez reinstalacije ( u pitanju je XP SP3 ). Ne mogu da verujem da mi win nije tražio reinstalaciju. Videćemo do kad će raditi ovako, jer znam da svako menjanje MB-a traži i reinstalaciju sistema. Za sada neka ga ovako. Ajde otvaramo licitaciju do kada će sistem raditi bez problema. Skid
Ja bih ti preporucio da reinstaliras Win,jer ce ti ovako praviti kad-tad probleme. Tako sam se i ja zezao sa drajverima za grafu,jedino mi je svez Win bilo resenje.
Zavisi od toga sta podrazumevas pod `sve drajvere`. Dobro je ako si osim codec-a, grafike i zvuka deinstalisao i sistem devices (motherboard resources itd.). Ako reinstalises DX, codece i chipset drajver, moglo bi to da sljaka i na duge staze.
:: Pozdrav svim :: Danas sam menjao ploču i umesto GA NF 560 stavio sam ASUS M3A78, znači potpuno drugi čipset. Pre nego što sam skinuo staru ploču deinstalirao sam sve driver-e. Meto sam novu ploču stavio driver-e za nju i sve radi bez reinstalacije ( u pitanju je XP SP3 ). Ne mogu da verujem da mi win nije tražio reinstalaciju. Videćemo do kad će raditi ovako, jer znam da svako menjanje MB-a traži i reinstalaciju sistema. Za sada neka ga ovako :: Ajde otvaramo licitaciju do kada će sistem raditi bez problema. :: Skid
ma jasta samo za chipset ovo ostalo nemora ma nemoras ne za njega ali bolje ti je da napr ne bi HDD radio na PIO modu umesto na DMA, a moze eto cito radi reda :P
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.