Stavio sam win 7 na pomenutu plocu, celeron 440. Usput sam video da je bios dosta star i ploca nesto stalno crkava(nece da udje u biosu u hardware monotoring, cija ocitaanja ne radi ni u winu, ni na xp-u nije radilo) i nasao sam 2 god noviji. Skinuo sam DPP3510J.86A.0517.EB koji se pokrece iz wina i restartuje komp(tako treba onda ispise ovako- pogledajte http://f.imagehost.org/view/0270/IMG_5749
Molim vas pomozite mi,jer mislim da sve crkava zbog biosa.
Jel ti radi ta masina uopste sada? Jel podize sistem? Ako radi probaj da resetujes BIOS ali ne dzamperom nego vadjenjem napajanja i baterije na bar 10-15min. da se potpuno isprazni pa vidi da li ce BIOS opet bagovati.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Ja mislim da posle ovog ` update Failed ` plocha vishe nece upaliti :D Mada ako ima neki ` backup sistem ` ( nisam upoznat sa intel-ovim plochama ) ` onda probaj da mu taj noviji bios image stavis kao Def. bios image :)
Oce da se upali, udje u win i sve je uredu, samo nece u biosu da udje u taj deo i isto to nece ni u winu da ocitava(temperature,brzinu ventilatora), a to je se pre radilo, ali bas davno, i onda je stajala jedno pola godine na polici kad sam je stavio sve pocelo da ckrava(to ocitavanje, kad stavim hladnjak na cpu, on toliko zategne plocu da se ona iskrivi, 100 puta proveravao, sve dobro postavljeno i ne znam sta je. Ocu i da stavim nov bios jer omogucava oc( bar malo, inace taj mi je cpu na drugoj ploci radio na 3.25)
Procitaj na netu kako se koristi i koje komande ukucavas. Kad budes zapoceo flashovanje imas da ukucas komandu za forsiran bios i nece ti izbaciti nikakav error.Imaces taj novi bios i sve ce raditi ok najverovatnije.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.