Koju TV kartu da uzmem za IPTV?Imao sam Leadtek DTV 2000H al je nesto crknutitis tako da sam primoran na novu.Koji su izlazi na modemu koji se dobije za IPTV?
:: Dodje po savet o a onda hebe sve po spisku.. :: :: :: @markopvic :: :: Koju TV kartu da uzmem za IPTV?Imao sam Leadtek DTV 2000H al je nesto crknutitis tako da sam primoran na novu.Koji su izlazi na modemu koji se dobije za IPTV :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Da upravu si..Ne treba TV tuner.Ja planiram IPTV da koristim preko LCD monitora.Izlazi su HDMI,Display Port ...Na koji nacin onda to najbolje da povezem a da signal bude najkvalitetniji?
I Want to believe - The truth is out there
:: Amino ima pozadi SCART. Pomocu adaptera mozes da napravis da bude i s-video,cinc :: :: Tv karta i nije bitna posto neces koristiti njen tv tuner, vec samo video in :: :: Znaci posao ti radi i K-World Terminator :)))))))))))))))))))) :: :: - - - - :: `Symbian - Restart svakodnevnica` - - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefon :: :: :: Dodje po savet o a onda hebe sve po spisku.. :: :: :: :: :: :: @markopvic :: :: :: :: Koju TV kartu da uzmem za IPTV?Imao sam Leadtek DTV 2000H al je nesto crknutitis tako da sam primoran na novu.Koji su izlazi na modemu koji se dobije za IPTV :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Jeste spamujem,dali sad neko moze da mi kaze gde mogu da kupim i7 965 EE,i koje vodeno da uzmem vazno mi je da sa tim vodenim hladim cpu,ram i graficke?
Ovako,posto je to retko parce hardvera ni u svetu se ne kupuje bas tako,onda bi i bilo cudno da ga kod nas ima na lageru.Lepo uzmi telefon u ruke cemu ti sluzi ovaj sajt,vidi firme pa zovi,uvoznici su IMTEL,PAKOM,ALTI.Pa lepo zovi i pitaj mogu oni to da naruce,ovo ce ti oduzeti malo vremena ako tebe mrzi plati nekom 20e ima da zove za tebe da ne staje aj pozdrav....
:: Evo ovako :: :: OCZ 850W GameXStream 14,507.64din :: INTEL i7-920 24,761.16din :: :: Za vodeno hladjenje se ne razumem mnogo,tu ce ti neko drugi pomoci :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Ako ne pomazes, onda odmazes. Prvo trazis pomoc a onda napusavas. Kad si toliko pametan da ne mozes da kliknes u gornjem levom uglu na komponente i da okrenes par brojeva onda se zapitaj malo... __________________ Scourge of PCBerza
:: Decko jel ti imas nekih problema?Lepo postavim temu i ono,hahahaha spamcina,pa spamcina ti tata debilu :: :: :: :: pa da spamer ne ispadne glup :: :: :: :: i7 965 Extreme + Thermalright IFX-14 99.003 + 5.771 dinar :: :: 2 x Asus 295GTX SLi 43.000 x 2 dinara :: :: Kingstone DDR3 XMP KHX 1600MHz CL9 95.200 dinara :: :: 6 x WD Caviar 2TB 29.000 x 6 dinar :: :: 4 x LG Blue - Ray BE06LU10 24.638 x 4 dinar :: :: Sound Blaster X-Fi Elite Pro 33.782 dinar :: :: Logitech Z5500 40.880 dinar :: :: 57` Samsung 570DX 608.840 dinar :: :: Cooler Master Cosmos 1000S Black Edition 59.292 dinar :: :: 8 x Cooler Master L2R 500 x 8 dinar :: :: Logitech G9 8.600 dinar :: :: Logitech G15 10.000 dinar :: :: Cooler Master Real Power Pro 1250W 29.700 dinar :: :: APC Smart UPS RT XL- On Line SURT10000RMXLI 502.488 dinar :: :: :: :: eto imas i ups da se igras kad nema struje ovo ti je vrhunski gaming machine :: :: :: :: Asus P5Q- :: :: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365 :: :: Asus EN260GTX TO :: :: OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1G :: :: OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M :: :: OCZ ModXStream 600 :: :: WD 640GB 16MB 640AAK :: :: NZXT Apollo Blac :: :: 2x Pionee :: :: :: ::
Razmisli o modelu Core I7 920, nije mnogo losiji od 940 i 965EE modela a od prvog je jeftniji duplo, od drugog cetiri (da, 4) puta i predstavlja jedini pravi izbor sto se tice Core I7 platforme i on je jedini i isplativ od ova tri procesora...
To smo davno i mi na PC Berzi zakljucili, a zakljucio je i Intel jer se Core I7 940 i 965EE povlace iz proizvodnje a zamjenjuju ih 950 i 975EE modeli koji ce opet da imaju basnoslovnu cijenu kao i prethodnici im...
:: :: Zanima me gde ima de se kupi Intel i7 965 Extreme?Koje je najbolje vodeno hladjenje za njega?Koje napajnje mi treba :: :: :: PS Planiram da ga OC 4.5ghz i preko!
Svi ti kombo sistemi su igracke za prave vodene sisteme iz komponenti.I ovaj Zalman je neozbiljno vodeno hladjenje pogotovu za jedan i7 koji se bas dosta greje!
Ako nije spam... nego sam ispizdeo od tema 2 x295GTX Sli i nehalemi a sutra postave temu konfa do 20.000 dinosaurusa! jbg sorry puko sam... ivinjavam se svima na forumu!
Asus P5Q-E Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365) Asus EN260GTX TOP OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1GB OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M. OCZ ModXStream 600W WD 640GB 16MB 640AAKS NZXT Apollo Black 2x Pioneer
Nemas potrebe da se izvinjavas.Za tvoju mogucu pogresnu procenu si iznapushavan istog momenta.Tacnije citiracu `pa spamcina ti tata debilu!` P.S.Sad ti vidi jel vredno da se pravdas bilo kome???
:: Ako nije spam... nego sam ispizdeo od tema 2 x295GTX Sli i nehalemi a sutra postave temu konfa do 20.000 dinosaurusa! jbg sorry puko sam... ivinjavam se svima na forumu :: :: Asus P5Q- :: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365 :: Asus EN260GTX TO :: OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1G :: OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M :: OCZ ModXStream 600 :: WD 640GB 16MB 640AAK :: NZXT Apollo Blac :: 2x Pionee :: ::
Zaboravio sam samo da ti kazem jednu stvar, u jednoj temi si obradu govorio privrzenost AMD/ATI, a ja tebi kazem samo mu ti ne pricaj :), I7 Extreme jednako bacanje para, bolje uzmi I7 920 i ostatak daj u humanitarnu pomoc nego da nasviravas bacas pare.
Pozdrav!
:: Nemas potrebe da se izvinjavas.Za tvoju mogucu pogresnu procenu si iznapushavan istog momenta.Tacnije citiracu `pa spamcina ti tata debilu!` :: P.S.Sad ti vidi jel vredno da se pravdas bilo kome?? :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Ako nije spam... nego sam ispizdeo od tema 2 x295GTX Sli i nehalemi a sutra postave temu konfa do 20.000 dinosaurusa! jbg sorry puko sam... ivinjavam se svima na forumu :: :: :: :: Asus P5Q- :: :: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365 :: :: Asus EN260GTX TO :: :: OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1G :: :: OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M :: :: OCZ ModXStream 600 :: :: WD 640GB 16MB 640AAK :: :: NZXT Apollo Blac :: :: 2x Pionee :: :: :: ::
Si ti malo puko a?Ajd sad prevedi na srpski pa mi objasni sta si hteo da kazes posto te nista nisam razumeo???!!!Citirao si moj odgovor upucen LonelyMax-u i ama bas nema nikakve veze za Core i7!!! P.S.Stvarno nerazumem nemusti jezik!
:: Zaboravio sam samo da ti kazem jednu stvar, u jednoj temi si obradu govorio privrzenost AMD/ATI, a ja tebi kazem samo mu ti ne pricaj :), I7 Extreme jednako bacanje para, bolje uzmi I7 920 i ostatak daj u humanitarnu pomoc nego da nasviravas bacas pare. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Nemas potrebe da se izvinjavas.Za tvoju mogucu pogresnu procenu si iznapushavan istog momenta.Tacnije citiracu `pa spamcina ti tata debilu!` :: :: P.S.Sad ti vidi jel vredno da se pravdas bilo kome?? :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako nije spam... nego sam ispizdeo od tema 2 x295GTX Sli i nehalemi a sutra postave temu konfa do 20.000 dinosaurusa! jbg sorry puko sam... ivinjavam se svima na forumu :: :: :: :: :: :: Asus P5Q- :: :: :: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365 :: :: :: Asus EN260GTX TO :: :: :: OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1G :: :: :: OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M :: :: :: OCZ ModXStream 600 :: :: :: WD 640GB 16MB 640AAK :: :: :: NZXT Apollo Blac :: :: :: 2x Pionee :: :: :: :: :: ::
Ovako, u jednoj prethodnoj temi si govorio o nekoj privrzenosti brendu, nesto si pricao Obradu. Lepo je to kada si privrzen nekom brendu ali mislim da si ti to njemu najmanje trebao da kazes posto si i ti takodje privrzen Intel/nVidia brendu, eto lepo prevedeno.
Pa da je to i istina kakve veze to ima sa bilo cim vezano za moj odgovor i ovu temu?! Sa druge strane,sta si ti Obradov drveni advokat? Treca stvar.Uvek je bilo Intel i nVidia pa onda AMD i ATI.Ja nisam kriv sto oni uvek kaskaju za njima.Da je situacija drugacija verovatno bi koristio ono sto je bolje i brze,naprednije.U cemu je onda moja privrzenost?Ja sam samo realan . Drugo je to sto neki sami sebe lazu i zele nesto sto trenutno nije tako po svaku cenu pa daju sebi mnogo prostora za mastu pa to sve lepo serviraju na forum u vidu sortiranih lazi i budalastina a ljudi ipak ovde dodju da nesto nauce. Slusaj Stefane,sad sam ti odgovorio i vise necu,mali si ti da se ja tebi nesto pravdam.Previse si sebi dopustio!
:: Ovako, u jednoj prethodnoj temi si govorio o nekoj privrzenosti brendu, nesto si pricao Obradu. Lepo je to kada si privrzen nekom brendu ali mislim da si ti to njemu najmanje trebao da kazes posto si i ti takodje privrzen Intel/nVidia brendu, eto lepo prevedeno :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.