Imam jednu nedoumicu shta da uradim.Razmishljam se da dodam josh rama u komp.Imam sledecu konfiguraciju Msi K9N Neo-f,5600+,2GB Kingston 667Mhz u dual channel,Palit 9600GSO Sonic 768MB DDR3.Ostatak konfiguracije mislim da nije bitan.Neznam da li da dodam josh 2x512 ili 2x1 GB RAMA poshto komp je malo stariji pa cu ga verovatno do kraja godinei menjati pa da sada ne bacam pare na memoriju bez veze.Na njemu imam instaliran Win 7 7100 RC skoro pa zbog potreba novog Win-a bih proshirio memoriji. Hvala unapred
Na to jedino ti možeš da daš odgovor. Ne znam u koje svrhe koristiš računar, koje aplikacije, koje igre itd. i koliko one žderu sistemske memorije. Za količinu niko ne može da ti pomogne. U svakom slučaju, lakše ćeš prodati 2 x 1 GB RAM-a kasnije. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.