Konfiguracija je sledeca: Ecs PF4 Extreme (kako ovo extreme smesno zvuci u kombinaciji sa ECS-om) Intel celeron 2.8 GHz 512 DDR2 rama sata WD HDD ATA DVD uredjaj
Problem je sledeci: Kada se rastartuje racunar on zakuca pri ucitavanju biosa. Potrebno je da se ugasi komp i saceka nekoliko minuta i onda hoce da startuje. Desava se i da zakuca i restartuje. Ukoliko je neko imao slicno iskustvo bilo bi kul da mi pomogne.
Mozda je u pitanju napajanje, ali kako kontakti ukoliko radi odredjeno vreme pa tek onda kraj. Sata prikljuchci su toliko dobro odradjeni da sami ispadaju sa ploce :) Hvala na odgovoru. Probacu sa drugim napajanjem. Inace napajanje je codegen 400 w, vrlo je moguce.
je jedna od najboljih intel 915 ploča ikad napravljenih, međutim imao sam iste te ploče koje nekada prave takav bag pri startovanju, ali nijedna nije pravila problem u radu. Proveri da ti se ne pregreva cpu
TO su one bese ljubicaste? Tacno sve komponente su nadprosecnog kvaliteta i retko vidjenje a ploc ako bombona...pa ipak ne vazi da sto ima jabolje delove i valja, ocito mnogo toga zavisi i od `majstora`
:: je jedna od najboljih intel 915 ploča ikad napravljenih, međutim imao sam iste te ploče koje nekada prave takav bag pri startovanju, ali nijedna nije pravila problem u radu. Proveri da ti se ne pregreva cp :: :: :: Čekić je izmislio sve ostale alate :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.