Da li neko zna kako se zvao onaj film gde onaj ludak u kamionu juri onog coveka u crvenom autu,i juri ga i juri i udara i njemu 100 puta auto prokuva pa ga stalno pali i gasi i bezi ali tu je krat,onda stavi atasnu na gas i iskoci iz auta i na kraju se kamion skotrlja sa litice i padne dole,neko se valjda tu zvao Denis Viver koliko sam zapamtio,da li neko zna,jako sam voleo ovaj film kad sam bio mali pa bi voleo sad da ga imam!!!
Dokumentarac o ameriki, omnibus prica o raznim aspektima te amerike. Javne kuce za matorce rade nasminkani babci sa sve crnjom makroom u Shaft fazonu. Prilog iz podzemlja (bukvalnog) gde vecina onih koji zive tamo nisu videli svetlo dana nekoliko godina... Sexy pranje kola... Farma kalifornijskih glista... etc...
Kod nas se davno davao pod imenom `Ta Amerika` (ima ih dva dela), ako neko zna originalni naslov kako bih mogao da ga potrazim na mrezi, verovatno je smesan iz ove vremenske perspektive ali mi je bio jako zanimljiv kad sam bio klinac.
Napravljen kao TV film 1971. Tio je bio Spilbergov diplomski rad. Doradjen, sa dodatnim scenama nasilja, 1983. Ovde ti je link sa sinopsisom, a imaš i biografiju Denisa Vivera: http://www.allmovie.com/work/duel-14925
P.S. E, jbg, pretekoše me Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
u ovoj rubrici, zna li neko gde može da se skine ili kupi film The Staircase http://www.imdb.com/title/tt0152588/. Tražim već duže vreme, ali ga nema nigde.
Mudar čovek ne kaže sve sto misli, ali misli sve sto kaže.
Ima neki film koji sam voleo kad sam bio mali... tj...
Neki rokeri su u pitanju, i sad jedan dodje do neke ploce, koju kad pusti da ide UNAZAD cuju se neki demonski zvuci... i radnja u filmu se dalje odvija zbog tih demona koji su na taj nacin prizvani...
???
Koji je to film??? Kako se zove? Ocu da ga imam :))))))))))))
sa Samuel L Jackson-om Kad glumi onog lika koji je lud i zivi u pecini jednog dana nalazi smrznut lesh asistenta poznatog slikara i shvata da ga je taj slikar ubio i sve vreme trazi dokaz. A naravno snimljena je kaseta se ubistvom!
kad znas ime glumca koji glumi u filmu ne bi trebao biti problem da ga nadjes. idi na imdb i kucaj u search ime glumca i izbacice ti filmove u kojima on glumi, ceprkaj malo i naci ces
:: sa Samuel L Jackson-o :: Kad glumi onog lika koji je lud i zivi u pecini jednog dana nalazi smrznut lesh asistenta poznatog slikara i shvata da ga je taj slikar ubio i sve vreme trazi dokaz :: A naravno snimljena je kaseta se ubistvom :: :: Ocu kusur, necu zvaku
Au,sad me podseti,mi mora da smo slicnih godina,imao sam desetak godina kad je bio prikazivan kod nas taj film,najjaca je scena elektricne stolice i shejka od glista koji se ispija naiskap.Aj ziveli !
:: Dokumentarac o ameriki, omnibus prica o raznim aspektima te amerike :: Javne kuce za matorce rade nasminkani babci sa sve crnjom makroom u Shaft fazonu :: Prilog iz podzemlja (bukvalnog) gde vecina onih koji zive tamo nisu videli svetlo dana nekoliko godina.. :: Sexy pranje kola.. :: Farma kalifornijskih glista.. :: etc.. :: :: Kod nas se davno davao pod imenom `Ta Amerika` (ima ih dva dela), ako neko zna originalni naslov kako bih mogao da ga potrazim na mrezi, verovatno je smesan iz ove vremenske perspektive ali mi je bio jako zanimljiv kad sam bio klinac :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
:: Dokumentarac o ameriki, omnibus prica o raznim aspektima te amerike :: Javne kuce za matorce rade nasminkani babci sa sve crnjom makroom u Shaft fazonu :: Prilog iz podzemlja (bukvalnog) gde vecina onih koji zive tamo nisu videli svetlo dana nekoliko godina.. :: Sexy pranje kola.. :: Farma kalifornijskih glista.. :: etc.. :: :: Kod nas se davno davao pod imenom `Ta Amerika` (ima ih dva dela), ako neko zna originalni naslov kako bih mogao da ga potrazim na mrezi, verovatno je smesan iz ove vremenske perspektive ali mi je bio jako zanimljiv kad sam bio klinac :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
kao klinac sam gledao, i samo se secam da lik popije sok od sljiva i u tom trenutku dobije moc da pomera stvari OCIMA, ali nikako nisam mogao da pronadjem niti da se setim naslova filma, nema sanse...komedija inace, jel zna neko?
Nisam ni sa pokojnim dedom, Bog da mu dusu prosti, mogao da odgledam ni do pola ovaj film koliko je bio jeziv, znam naslov `Ostrvo kiklop` ali sa tim ne mogu nista, secam se da je bio kraj 80-ih ili pocetak 90-ih, na pocetku je scena nekog usamljenog ostrva, magla, okovani ljudi bez nekih udova, bez zuba, zombiji...sada bih ga rado odgledao
Drugi film, takodje horror sam gledao sa bratom i taj mi je bio strasniji i od 976-Zlo a zove se `Noc strave` ali ni to ne mogu naci, randja je u nekoj kuci u koju grupa prizove demonske sile i secam se kreatura svinjolikih glava koji vrse pokolj. `Ajd sada da vas vidim, eng titl, ili link :)
e super onda ocu i ja da pitam sve, da slucajno ko ne zna kako se zove film gde lik pokusava da smuva neku devojku a ona pati od neke bolesti sto non stop zaboravlja valjda sve je ok on bude sa njom ceo dan i sutra ga ne poznaje znali ko a? a? :)
Da ne mislis mozda na 50 first dates??? Adam Sandler i Drew Barrymore...
life`s a bitch...and then you die.
:: e super onda ocu i ja da pitam sve, da slucajno ko ne zna kako se zove film gde lik pokusava da smuva neku devojku a ona pati od neke bolesti sto non stop zaboravlja valjda sve je ok on bude sa njom ceo dan i sutra ga ne poznaje znali ko a? a? : :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
zanimljivo da svako od nas ima neki film strave i uzasa iz detinjstva, mozda smo zbot toga ponekad malo agresivniji sto na ovoj berzi, sto u zivotu, posledice... :) salim se
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.