Pa nije bash tako,sa reaperom mozes imati velikih problema sto se tice ne kompatibilnosti sa plocom,pogledaj malo po forumima,reaper i asus ploce se ne mirishu bash najbolje.Nema sumnje da je reaper vrhunska memorija,ali i sam sam se uverio da nije htela da radi po specifikacijama na maximus formuli.Zamenio sam je sa transcend axe ram mem. na 1066,ladno mi radi na 1300.
:: I uzmi na 1200 :: Nema razmisljanja sto se oc-a tice :: :: ::
Taj Blade nema nigde kod nas da se kupi!Koje on microne nosi?Interesuje me 1200 Mhz!
I Want to believe - The truth is out there
:: Zasto 2GB bilo koje od ponudjenih kada za 10e vise uzme 4GB memorije koja je tata svim navedenim :: :: 1066MHz pri 1.68v :: 1200MHz pri 1.85v :: :: Sve sa 5-5-5-15 a moze i 1000MHz sa 4-4-4-12 ispod 2v. :: :: Pa to je memara za ubiti ne za kupiti.
Interesantno kako ti Geil Ultra niko nije preporucio,sto se Hyper X-a tice mozes samo tako da imas problema sa njom a Black Dragon je jedina od navedenih koja nema pasivne hladnjake.Imas u Gigatronu Black Dragon sa EVO ONE hladnjakom za male pare.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Geil Ultru imam,samo na 800 MHz.Meni treba neka koja ce da radi na 1066 MHz minimum.Trenutno imam 2x1gb,uzeo bih 2x2gb na 1066 MHz,ali su preskupi!
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: :: Interesantno kako ti Geil Ultra niko nije preporucio,sto se Hyper X-a tice mozes samo tako da imas problema sa njom a Black Dragon je jedina od navedenih koja nema pasivne hladnjake.Imas u Gigatronu Black Dragon sa EVO ONE hladnjakom za male pare :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Predlozili su mu sve memorije koje su mala maca za ove dve.Corsair je sam vrh!
Sad tek moze da bira!
:: :: :: :: Interesantno kako ti Geil Ultra niko nije preporucio,sto se Hyper X-a tice mozes samo tako da imas problema sa njom a Black Dragon je jedina od navedenih koja nema pasivne hladnjake.Imas u Gigatronu Black Dragon sa EVO ONE hladnjakom za male pare :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Ne znam samo sto tebi radi na 1103 mhz,a tvoja je 1200.Pa poteraj je na 1200+,nece napraviti nikakvu stetu. Kazem samo moze biti problema sa nekompatibilnoscu,meni su je bez problema zamenili,kazu desavalo im se. :: Od ponudjenih Reaper bez suvisnih pitanja taj 1066MHz bi trebalo na 1200 da moze bez dizanja napona :: :: Asus P5Q- :: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365 :: Asus EN260GTX TO :: OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1G :: OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M :: OCZ ModXStream 600 :: WD 640GB 16MB 640AAK :: NZXT Apollo Blac :: 2x Pionee :: ::
Pa ako ima love kao ti onda se potpuno slazem sa tobom.Prem da ja na njegovom mestu nebih nista menjao,s`obzirom da je DDR3 vec usao na velika vrata nek jasi tu Ultru jos godinu a onda fraj sa tom makinom.Sad je malo kasno da mota 1200MHz koji mu i onako nece doneti ni blizu ulozenog novca.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Sto love kao ja?!Ti sad mene nesto provociras>?Pa sve su mu memorije koje su mu i ostali predlozili u istom cenovnom rangu!Zasto bi onda uzimao tamo neku Kingston djubrad i ultre za koje treba da baca graske dal su Microni na njoj sad ili ne a trebalo bi da jesu serijski itd..Decko je trazio DDR2 1066 Mhz i za te pare Corsair je decacki san!Bolju memoriju ne moze naci kad vec hoce da menja!Geil Evo One koja je takodje dobra kosta isto.Ne razumem sta sam ja onda pogresio???
:: :: :: Pa ako ima love kao ti onda se potpuno slazem sa tobom.Prem da ja na njegovom mestu nebih nista menjao,s`obzirom da je DDR3 vec usao na velika vrata nek jasi tu Ultru jos godinu a onda fraj sa tom makinom.Sad je malo kasno da mota 1200MHz koji mu i onako nece doneti ni blizu ulozenog novca :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Da cekam minimum godinu dana za DDR3 platformu,ne pada mi na pamet.
:: :: :: Pa ako ima love kao ti onda se potpuno slazem sa tobom.Prem da ja na njegovom mestu nebih nista menjao,s`obzirom da je DDR3 vec usao na velika vrata nek jasi tu Ultru jos godinu a onda fraj sa tom makinom.Sad je malo kasno da mota 1200MHz koji mu i onako nece doneti ni blizu ulozenog novca :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Nisi me skontao matori,rekao sam ti da sam sa CULJ(inace cifram sljivku i sve mi je blue),a i ako mi dodje da cimam nekog ima ovde dosta odojcadi za trening.Kazi ti meni dali se slazes sa drugim delom moje poruke ili ne?
Corsair je 2x1 GB a Geil Evo One je recimo 2x2 GB.Realno po kolicini memorije mu se isplati vise Geil. Memorije nikad nisu bile jeftinije a razlog tome je prezasicenje na trzistu i zato su cene pale ispod vrednosti proizvoda.Kupovali ste DDR2 kad je kit od 2x1 GB bio 150 i kusur eur a sad jaucete za pisljivih 50 i kusur eur.To mi nikako nije jasno.Cini mi se da se dzaba deli vi ni tad nebi bili zadovoljni nego bi rekli jel moze to jos jeftinije ili jel dobijam uz to jos nesto! Da nema toliko brendova i da trziste nije pod velikim pritiskom placali vi bi i danas dan punu cenu vrednosti svake memorije a nebi sada za neke smesne pare dobili vrh DDR2 memoriju!
P.S.Zao mi je sto nema Corsair Dominator na 1200 Mhz,sad bi ga uzeo iz ovih stopa~!
Ne kazem ja da Corsair memorija ne vredi,ali za te pare ima 2x2gb memorija koja bi mi najvise odgovarala. Secam se kad sam pre 2 godine platio Geil Value 2x1gb 800 MHz 70 i kusur evra.Ta memorija je i dan danas ok. Uvek je bilo ono,koliko para,toliko muzike.
:: Corsair je 2x1 GB a Geil Evo One je recimo 2x2 GB.Realno po kolicini memorije mu se isplati vise Geil :: Memorije nikad nisu bile jeftinije a razlog tome je prezasicenje na trzistu i zato su cene pale ispod vrednosti proizvoda.Kupovali ste DDR2 kad je kit od 2x1 GB bio 150 i kusur eur a sad jaucete za pisljivih 50 i kusur eur.To mi nikako nije jasno.Cini mi se da se dzaba deli vi ni tad nebi bili zadovoljni nego bi rekli jel moze to jos jeftinije ili jel dobijam uz to jos nesto :: Da nema toliko brendova i da trziste nije pod velikim pritiskom placali vi bi i danas dan punu cenu vrednosti svake memorije a nebi sada za neke smesne pare dobili vrh DDR2 memoriju :: :: P.S.Zao mi je sto nema Corsair Dominator na 1200 Mhz,sad bi ga uzeo iz ovih stopa~ :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Ako tako kalkulises onda bolje uzmi Patriot Viper 4GB za iste pare!Neces pogresiti ni sa Evo One.Ja cenim Geil jer je zaista vrhunski brend!
:: Ne kazem ja da Corsair memorija ne vredi,ali za te pare ima 2x2gb memorija koj :: bi mi najvise odgovarala :: Secam se kad sam pre 2 godine platio Geil Value 2x1gb 800 MHz 70 i kusur evra.Ta memorija je i dan danas ok :: Uvek je bilo ono,koliko para,toliko muzike :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Corsair je 2x1 GB a Geil Evo One je recimo 2x2 GB.Realno po kolicini memorije mu se isplati vise Geil :: :: Memorije nikad nisu bile jeftinije a razlog tome je prezasicenje na trzistu i zato su cene pale ispod vrednosti proizvoda.Kupovali ste DDR2 kad je kit od 2x1 GB bio 150 i kusur eur a sad jaucete za pisljivih 50 i kusur eur.To mi nikako nije jasno.Cini mi se da se dzaba deli vi ni tad nebi bili zadovoljni nego bi rekli jel moze to jos jeftinije ili jel dobijam uz to jos nesto :: :: Da nema toliko brendova i da trziste nije pod velikim pritiskom placali vi bi i danas dan punu cenu vrednosti svake memorije a nebi sada za neke smesne pare dobili vrh DDR2 memoriju :: :: :: :: P.S.Zao mi je sto nema Corsair Dominator na 1200 Mhz,sad bi ga uzeo iz ovih stopa~ :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.