Hladnjak nije vruć, jedva je i mlak, ali bi ipak bilo doro da znam tačnu temperaturu.
Ta ploča je za AMD procesore, a meni treba za Intel.
:: pitanja ovak :: :: 1. Bespotrebno sebe opterećuješ temperaturama, jedino što je merodavno je da ufatiš lepo hladnjak rukom i ako ne peče to je dobro :: :: 2. Ploča Asus M3N78-AM sabija kako doro rad :: :: ::
Pardon, moja greška. Preporučio bi ti bilo koju integrušu sa intel čip setom. Intel sa intelom ipak najbolje radi. Ne znam zašto se veliki broj vas toliko opterećuje sa tom temperaturom. Ljudi sve ispod 50 stepeni je super a do 70 nema ama nikakvih posledica ni po rad ni po životni vek komponenti. 60 C možete da držite rukom svega par sekundi. Šta imate od toga što znate da vam procesor radi na 35 ili 45 C kad nema ama baš nikakve veze sa tim da će se to odraziti na bilo kakav rad ili performanse ili životni vek računara. Treće nijedan program ne može direktno da meri temperaturu već samo prepiše podatke iz biosa tj od senzora, koji , usput, nisam video da su toliko precizni.
Čekić je izmislio sve ostale alate
:: Hladnjak nije vruć, jedva je i mlak, ali bi ipak bilo doro da znam tačnu temperaturu :: :: Ta ploča je za AMD procesore, a meni treba za Intel :: :: :: :: pitanja ovak :: :: :: :: 1. Bespotrebno sebe opterećuješ temperaturama, jedino što je merodavno je da ufatiš lepo hladnjak rukom i ako ne peče to je dobro :: :: :: :: 2. Ploča Asus M3N78-AM sabija kako doro rad :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.