oko 15E. Kod mene hladi za oko 7*C bolje od Intel-ovog. Necujan je (smart fan podesen na `turbo mode`). Laksi je, jeftiniji od 212, jednostavno se montira a hladi sve dvojezgarne (i vecinu quad-ova).
CM Hyper TX2 ipak nije dovoljno dobar za quad core. Znam tipa koji je pokusao sa ovim kulerom da vozi Intel Q6600 i nije bio zadovoljan. CM Hyper 212 ga je veoma zadovoljio.
:: oko 15E. Kod mene hladi za oko 7*C bolje od Intel-ovog. Necujan je (smart fan podesen na `turbo mode`) :: Laksi je, jeftiniji od 212, jednostavno se montira a hladi sve dvojezgarne (i vecinu quad-ova) :: :: ::
Imam intel e8500 klokovan na 3,8 ghz i CoolerMaster TX2.Imam jedno pitanje da li moze preko nekog programa da se regulise kontrola obrtaja na ovom kuleru ili ne?On mi radi na 1900 obrtaja pa me interesuje da li moze preko nekog programa da se smanji broj obrtaja.Inace maticna ploca mi je asus P5Q-E.Trenutna temp procesora je od 40 do 43 stepena u leru.
:: oko 15E. Kod mene hladi za oko 7*C bolje od Intel-ovog. Necujan je (smart fan podesen na `turbo mode`) :: Laksi je, jeftiniji od 212, jednostavno se montira a hladi sve dvojezgarne (i vecinu quad-ova) :: :: ::
SpeedFan: http://www.almico.com/speedfan.php _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Imam intel e8500 klokovan na 3,8 ghz i CoolerMaster TX2.Imam jedno pitanje da li moze preko nekog programa da se regulise kontrola obrtaja na ovom kuleru ili ne?On mi radi na 1900 obrtaja pa me interesuje da li moze preko nekog programa da se smanji broj obrtaja.Inace maticna ploca mi je asus P5Q-E.Trenutna temp procesora je od 40 do 43 stepena u leru :: :: :: :: oko 15E. Kod mene hladi za oko 7*C bolje od Intel-ovog. Necujan je (smart fan podesen na `turbo mode`) :: :: Laksi je, jeftiniji od 212, jednostavno se montira a hladi sve dvojezgarne (i vecinu quad-ova) :: :: :: :: :: ::
Evo skinuo sam ga jos samo ako bi mi objasnio kako se podesava da smanjim broj obrtaja cpu kulera?Gledao sam u podesavanjima ali plasim se da ne sjebem nesto pa ako moze malo objasnjenje. U svakom slucaju hvala na linku.
:: :: SpeedFan :: http://www.almico.com/speedfan.ph :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: Imam intel e8500 klokovan na 3,8 ghz i CoolerMaster TX2.Imam jedno pitanje da li moze preko nekog programa da se regulise kontrola obrtaja na ovom kuleru ili ne?On mi radi na 1900 obrtaja pa me interesuje da li moze preko nekog programa da se smanji broj obrtaja.Inace maticna ploca mi je asus P5Q-E.Trenutna temp procesora je od 40 do 43 stepena u leru :: :: :: :: :: :: :: oko 15E. Kod mene hladi za oko 7*C bolje od Intel-ovog. Necujan je (smart fan podesen na `turbo mode`) :: :: :: Laksi je, jeftiniji od 212, jednostavno se montira a hladi sve dvojezgarne (i vecinu quad-ova) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Chekiras polje `automatic fan speed`. Sa leve strane imas broj obrtaja propelera (u procentima) za 4 vrednosti. To ne diraj. Eventualno, u BIOS-u maticne ploce iskljuci `Smart fan`. U okviru `configure` postoje fina podesavanja za razne senzore pa i za toplotni senzor CPU-a, ali nemoj nista dirati ako bude radilo ovako kako je (menjace se broj obrtaja cim ukljucis/iskljucis programe koji jako opterecuju CPU).
:: Evo skinuo sam ga jos samo ako bi mi objasnio kako se podesava da smanjim broj obrtaja cpu kulera?Gledao sam u podesavanjima ali plasim se da ne sjebem nesto pa ako moze malo objasnjenje.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.