Stavio sam šveci u komp onaj ocz.. Tako da moram da uzmem sebi. Jel si probao ono sa Gta 4. Evo ja sam ponovo instalirao i onaj commandline sam kopirao u c:Program FilesRockstar GamesGrand Theft Auto IV.. i sve prevukao na max .. koristi 1573/650 rama.. al sve let i izgleda brukai :)
I ja imam istu plocu, i ocz reaper memoriju i nesto se ne mirisu zajedno, bogotovo ne za oc! Najbolje bi bilo da uzmes gskill memoriju, i ja to imam u planu samo kod nas je nema nigde!!! kingston hyperx 2x2gb na 800 ili 1066mhz bi trebalo da se lepo slaze sa ovom plocom, tako da uzmi nju! samo ne znam na koju lmd. edition mislis?!!! Javi sta si uradio, pozdrav!!!
Uzeh Kingstona i evo stoji čelić pored! Butuje u svim varijantama al se zaledi u win-u... Probao latencije, voltaže..... Neće.. Glupi Dfi- ili glupi ja pa ne znam da podesim 1 000 000 podešavanja u biosu za memoriju.. Ima li neko neku ideju il da radi preki sud...
DFI, zlo od ploce ali samo kada se namesti da radi Kako se zaludi u win-u ? Samo se zamrzne ili nesto drugo ?
:: :: :: Uzeh Kingstona i evo stoji čelić pored! Butuje u svim varijantama al se zaledi u win-u... Probao latencije, voltaže..... Neće.. Glupi Dfi- ili glupi ja pa ne znam da podesim 1 000 000 podešavanja u biosu za memoriju.. Ima li neko neku ideju il da radi preki sud.. ::
Uđe u win i posle par skundi samo se zaledi.. Napajanje je ok... Zato se se smrzavanje javilo s novom memorijom.. koju sam do sada testirao i nema grešaka.. i ove redove pušem na ne oc, kompu.. Užas... 5.5.5.15 2.2 v. piše na ramu al nema šansi da proradi a da ne zaledi čak i na 7.7.7.24. 2.3 !!!! 333. mhz na ploči.
Digni NB voltazu malcice. Probaj onda, ako je isto probaj sa samo jedinim stapom ( u vise slotova) pa ako hoce sa jedim, onda tek dodaj drugi. Takodje ostavi NB dignut, na npr. 1.30v
Verovatno ploca ne mirise tu memaru, i dzaba ti da se nerviras, bolje vidi da je zamenis ako mozes za drugi model!!! Ovako ces samo da se patis, savet iz licnog iskustva!!! Ne znam zasto si uzeo limited edition?!!!
Ma na HyperX u zadnje vreme ide sve i svasta. Imaju 200 verzija te memare. Sve od CL4 do CL7. I mnoge i zezaju sa vecinom ploca. (te krs revizije..) Moze da se desi da se ne mirise nesto sa plocom mada prvo treba da vidi da li moze da natera da radi. Ako vec bootuje znaci da je prihvata. Posto ima problem sa zamrzavanjem pre bih rekao da je ploca to previse agresivno sama sebi nemestila RAM. Trebao bi u BIOSu da ima performance level da moze da namesi. Mozda je previse spusten pa pravi problem. Samo da digne na 7-8. Takodje tRFC na 40-50. Poznat je DFI da ume da zeza dok se sve to ne namesti ..
Geil Evo One 2x2 1066Mhz, Moze i neki OCZ 2x2 1066 PLATIMUM. Mada ovaj Geil i DFI idu sjajno-provereno. KingstonHX je najgora memorija na nasem trzistu i ispod onih plavih-crnih hladnjaka svasta stavjaju-dakle krsina. Nemoj to da kupujes i u bunilu.
Covjek je vec kupio Kingston HyperX a vise njih je reklo da ne uzima, sta ces, izgleda da se ne ovom forumu vise slusaju oni koji POJMA NEMAJU nego oni koji ZNAJU sta je dobro...
I kad mi neko kaze da je Kingston bolji nego Geil, GSkill, OCZ ...
Na dfi sajtu imas novi bios, skini ga, i skini mali programcic zove se winflas 1.92 i njega imas odmah tu kao i upustvo kako se falsuje iz windowsa, prosto je samo cekiraj sve sa leve strane osim `hole only` i dole cekiraj clear cmos! I kad odradi trazice restart i to je to, prosto je! Posle udji u bios i ucitaj oprimizovane/default postavke! Evo ti link za bios i winflash, sve je jedno pored drugog!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.