Ovako, imam na raspolaganju dve platforme,intel i amd,za obe imam garanciju!!!
Da li da zadrzim sledece!!!
1. -AMD Phenom II 920 -Biostar TA790GX A2+
2. -INTEL Core 2 Duo E8500 9.5 Mnozilac -DFI Lan Party Dark Night P45 T2RS
Sta da ostavim od ovoga,ako prodam moj Phenom II ostace mi nesto para u kasi,ali sad,sta je bolje za igre,na kojoj od ove dve platforme ce mi bolje raditi GTA IV u kombinaciji sa ASUS ATI 4850 za prvo vreme a kasnije ili GTX260 ili 4870X2,videcu?
Za neki CPU intensive aplikacije Phenom je bolje rešenje, a u igrama je za dlaku brži. Ja bi ostavio Phenoma. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Generalno Quad je Quad pa makar bio i AMD..Akor adis sa aplikacijama a znam da volis da pojuris i koji 3D Mark onda Quad..Grafiku uzmi 4870X2 a ako nju uzmes opet ti je bitan Quad zbog uskog grla za CPU..Core 2 Duo treba da radi preko 5 Ghz da bi izvukao iole potencijal od te karte a na najnormalniji OC neces dobiti vise od 4.4 Ghz za svaki dan!Sto se tice Igara to je prica za marketing samo.To igre i ko je brzi je za malu decu..Bitna je arhitektura ,ostalo je sviranje koznoj fruli! Eto nadam se da sam ti pomogao. P.S.Ti si bre AMD-ovac,nemoj da izdajes svoj tabor
on je i dalje u radnji oko 160e tako da bar 130e-140e iako je ganc nov samo jos uvek nije ni raspakovan,mrzelo me da ga probam i klokujem veceras,sutra cu da ga mucim!!!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.