znaci juce sam malo njakao komp....o.c cpu fino ide na 3.4 ali nisam smeo dalje da se zezam jer je ipak box kuler.... u pitanju je phenomce II x3 710....nebitno sad kad pokrenem 3d mark on vidi samo 2 od 3 jezgra...probao sam u opcijama ali nema ili mozda neznam koja je od opcija za to.... ili mozda postoji hotfix...de malo pojasnite to 3d markeri:))))))))
Nesto si se ti zeznuo.Ne moze 3D Mark da vidi dva jezgra a jedno proizvoljno da izostavi! Ocekiveo si prevelik score.To je sto je..Arhitektura bato..Ne mere vise.
Iskljucuj jedno po jedno jezgro pa ces da vidis da je kod 3D Marka sasvim druga prica..Meni ne trebaju knjige.Imam dovoljno prakse i znam o cemu pricam..
I Want to believe - The truth is out there
:: Zar ne znate da neki programi ne podrzavaju rad neparnog broja jezgri ? :: :: Ima takvih mnogo, a vecina ne koristi ne dvije kako treba a kamoli 3 ili 4 jezgre.. :: :: Sto se tice CPU scora, za samo dva jezgra je dobar.. :: :: Meni sa Q6600 @ 3.2GHz izbacuje malo nesto preko 4700 poena.. :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
za AMD Phenom II X3 je malo preko 3000 normalan skor, za Q6600 na default je kolko znam oko 3800 kad je na default 2,4Ghz, a za E8400 je normalno 2500 ili tako nesto...
Danas sam sa atlona 4850e presao na 710 X3, ako mozes daj mi neke upute za oc posto vidim da se ovde u opste ne snalazim sa ovim cpu-om, 4850 mi je laganica za svaki dan isao na @3.1ghz, ploca mi je biostar ta780g m2+
ja sam dogao na 3.2... podignes mu fsb...na 232 smanjis ht link na 800 spustis memoriju da radi na 667 jer kad ga kloknes radice na nekih 800+ ali ako imas dobar kuler isljuci cool i quiet...i cao mada netreba da ga klokujes jer je cpu extra i na def
rad je od coveka napravio majmuna
:: Danas sam sa atlona 4850e presao na 710 X3, ako mozes daj mi neke upute za oc posto vidim da se ovde u opste ne snalazim sa ovim cpu-om, 4850 mi je laganica za svaki dan isao na @3.1ghz, ploca mi je biostar ta780g m2+
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.