Imam sledeci problem dok igram GTA IV pokazuje mi ok fps npr FPS 40-60 a u nekim trenucima mi ide usporeno, nije da secka nego kao slow.. nemam pojma sta se desava probao sam svasta, smanjim grafiku ista stvar, to mi se nikad ranije nije desavalo svi programi su isti kao sto su i bili! imam Windows 7 sve mi je ok radilo sad je pocelo da zeza nesto ne znam sta bi moglo biti upitanju mozda Memorija? jel je to kao neko ocitavanje najvise me buni sto je fps dobar a krene slow da ide to mi se davno desavalo u Crysisu prvom delu i posle odredjenog vremena je sve ok bilo ne znam sta sam tacno uradio.. temperatura je ok sve.. i ne desava se samo kod GTA IV ista stvar i kod Call Of Duty 5
Pogledaj da ti neki proces / nesrvis ne gnjavi procesor. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ma nista ga ne opterecuje sve je isto installirano kao i uvek , milion puta sam formatirao i uvek iste programe stavljam sve isto! i prekljuce izaso windows 7 ovaj nov build instalirao sam ga i sredio sve pustio GTA IV viidim ide mi usporeno vratim ovu predhodnu i vidim sa njom se isto to desava
Ma da bre sve full! nista nisam novo radio, sve kako je uvek i bilo, ne ide mi sve smooth! kad gledas npr u banderu kako se priblizavas vidi se da ne ide tecno nego kao slow i da kasni , vise prekidanje neko .. ne znam kako da ti objasnim ide kao normalno , kao da ucitava nesto al to je tolko brzo da izgleda tecno, a vidi se da brzo secka usporeno nekako
Ja sam je odigrao 2x na ovom processoru i idealno NORMALNO mi je islo ! i kad smanjim na minimum sada i na max isto se desava! a ova moja config moze opusteno da pisa po GTA IV ! trenutno mi ide normalno pa u nekim trenucima uspori pa nastavi normalno to se ranije nije desavalo
Verovatno si ukljucio u opcijama sve zivo na najjace od graficke kartice ali u Nvidia Control Panelu, pa ti onda nezavisno kako namestas u samoj igri opcije (da li je low ili high) on pokrece tako kako si ti stavio u Control Panelu.
Idi i iskluci tj. vrati na difolt pa probaj igru.
Nvidia Control Panel -> Manage 3D Setings -> Global Setings -> RESTORE
Upravo sam preso Call of Duty 5 kod njega se isto desava samo ne tako cesto kao u gta IV sve full ide i odjednom stane na pola sekunde odprilike i onda krene sve normalno tako se po nekad desi, moracu da formatiram...
9800GX2 Nemoze da se sredi dao sam jednom liku da proba nesto da promulja da popravi nista od toga, sad mi stoji u ormaru, uzo sam GTX285, extra je! Fastest Single GPU!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.