Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Foxconn
STRANA 1 OD 1
Frantic84 Foxconn 16.06.2009. 13:13 T18065

status: user
broj poruka: 587
Pitao sam skoro da li ce ploca sa 24pin kontaktom za napajanje da radi sa 20 pin napajanjem?
Neko mi je rekao da 99% hoce,ali nisam bio siguran sta u slucaju da dodam graficku...
Poslao sam pitanje tehnickoj sluzbi da li moze ploca sa 690G chipsetom da radi sa 20 pin napajanjem i odgovor mi je stigao sutradan,pa sam postavio pitanje da li mogu da dodam PCI-e grafiku koja trosi 25W (treba da kupim Ati HD4550),a da je napajanje 20 pin i odgovorili su sutradan i naravno da mogu :D
Za dve informacije sam sacekao 2 dana ali me je spasilo eksperimentisanja i moguceg sjebavanja ploce :D
Stvarno su me odusevili online tehnickom podrskom!
Open source software rules!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic .. 16.06.2009. 13:23 #121752

broj poruka: 19073
pa moze da radi, naravno, ali nije preporucljivo, ako zelis dobro svom kompjuteru, stavices 24pin napajanje...
Frantic84 ... 16.06.2009. 15:24 #121783

broj poruka: 587
Ajde mi sad objasni zasto to tvrdis?
Valjda ljudi znaju sta su napravili i da li moze ili ne...
Open source software rules!!!

mikac962 Re: 16.06.2009. 19:30 #121831

broj poruka: 555
Uvek je moglo. Nije obavezno da se ima napajanje sa 24 pina da bi se ploca upalila. Naravno, da je bolje imati i to dodatno napajanje, jer ce ti sistem raditi sigurno duze i stabilnije nego bez njega.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs