Posedujem navedeno napajanje, modularno,14cm fan, ne cuje se, ne greje se, sve u svemu....zacin C. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
:: Posedujem navedeno napajanje, modularno,14cm fan, ne cuje se, ne greje se, sve u svemu....zacin C :: __________________________________________________________ :: Succumb To The Superior :: ::
@Krecky Maximus Formula Q6600@3.6GHz, Hyper 212 x2 120mm fan 2x2GB GeIL Evo One 1066MHz Asus 8800GTS (G92) Top X-Fi xtreme gamer + 2xDVD-RW 3x120mm fan
Kuciste: Antec P182
Po ovom Antec calculatoru 400w vuce konfa. ___________________________________________________________ Succumb To The Superior
:: Mislis na vegetu? :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Posedujem navedeno napajanje, modularno,14cm fan, ne cuje se, ne greje se, sve u svemu....zacin C :: :: __________________________________________________________ :: :: Succumb To The Superior :: :: :: ::
Te chieftece iz super serije od 650 do 750w takodje pravi CWT (Channel Well technology) kao i njihovu najbolju turbo seriju, to je dobro pouzdano i tiho napajanje...Ima dobre grane, mozes da ga pazaris, bices zadovoljan
ja imam to napajanje,extra je pouzdano,nikad nije previlo neki proble,ima 14` fan i ne cuje se,moze da tera sve sta stavis na njega,radile su mi 3x4830 na J&W 790GX Extreme,to jest ploca i grafike su mi od druga i on me je molilo da mu pozajmim napajanje da istestira,sve je to vukao bez problema i phenom 9950!!!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.