Da li možda neko može da mi kaže gde mogu da skinem drajvere za sledeću ploču SOLTEK SL-75FRN2 ? Treba mi i za zvuk i za mrežu.... Znači ja nikako da nađem, možda se nisam dovoljno potrudio ili nisam na pravi način tražio ali nema, samo nalilazim na bios drajvere za tu ploču nikako ovo što meni treba?
I još jedno pitanje, koji ati drajver da stavim za Radeona 9200? Da li je poslednji koji pasuje 6.11 ili ? Unapred hvala
Ok to jeste pomoglo za zvuk (još nisam probao ali nadam se da će odgovoarati ovaj što sam skinuo) međutim ne mogu da očitam to i ja mrežu jer everest ne pronalatzi da ona uopšte postoji a postoji i radila je pre reisntalacije? Ima li neko rešenje? A što se tiče grafike jesam u pravu, da li je 6.11 poslednji koji odgovara ovoj `prastaroj` grafičkoj kartici?
Koliko vidim, ta proča koristi integrisani Nforce2 LAN, znači nema poseban chip. Trebalo bi da je dovoljna instalacija nforce 5.10 drivera i LAN bi morao da radi.
:: Koliko vidim, ta proča koristi integrisani Nforce2 LAN, znači nema poseban chip. Trebalo bi da je dovoljna instalacija nforce 5.10 drivera i LAN bi morao da radi :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.