kupih kingston memoriju na 800Mhz kapaciteta 2Gb ( hp pavillion dv6500t) avaj ne vidi je kao memoriju od 800Mhz vec kao 667Mhz. Ima li pomoci ili da to vratim ?
:: :: kupih kingston memoriju na 800Mhz kapaciteta 2Gb ( hp pavillion dv6500t) avaj ne vidi je kao memoriju od 800Mhz vec kao 667Mhz. Ima li pomoci ili da to vratim ?
znam zashto si ga pitao, trebalo je da odgovorish. Zashto bi vracao memoriju, jedino da zamenish tu shto je vec u laptopu, pod uslovom da taj laptop podrzava memoriju na 800Mhz. U svakom sluchaju ne smeta ni da ostavish stanje kakvo je sada.
potrebe da se sekiraš. Razloga je više što ti ram radi na 667 a to su 1. Memorija koju već imaš je 667 pa je ploča automatski prilagodila brzinu sporijoj 2. Treba podesiti brzinu iz biosa 3. Ploča ne podržava brzinu veću od 667
Sve u svemu razlika u brzini je toliko mizerna da u 99% aplikacija ne može ni da se primeti a kamoli oseti u radu. Moj savet ti je da ako problem ne možeš da rešiš podešavanjima u biosu ništa ne čačkaš nego ostaviš da sve radi tako kako radi...
racunar podrzava 800Mhz memoriju, jeste prethodni modul je na 667Mhz ali sam ga ja izvadio i stavio samo modul od 2GB na 800Mhz, zato mi je cudno sto ga ne vidi kao brzu memoriju.pozdrav hvala
U tom slucaju u BIOS-u podesi brzinu. Nema razloga da se previse mucis oko toga jer neces osetiti skoro nikakvu razliku i ako proradi na 800MHz. Lepo ti stavi oba modula i imaces 4GB rama i neka rade na 667MHz. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: :: :: racunar podrzava 800Mhz memoriju, jeste prethodni modul je na 667Mhz ali sam ga ja izvadio i stavio samo modul od 2GB na 800Mhz, zato mi je cudno sto ga ne vidi kao brzu memoriju.pozdrav hvala ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.