Vezano za temu http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=18235&forid=12&katid=2 posto imam definitivno problema sa grafikom, razmisljao sam da menja ustvari plocu, posto se odprilike ne slazu graficka i ploca! Imam MSI Neo2 nVidia 560 chipset plocu, pa sam razmisljao da uzmem J&W-RS780UVD-AM2+ maticnu, ali me sad zanima koliko je dobra ploca, prema nForce 560 chipsetu, i posto sam imao nvidia 7300 GT graficku, a treba da dobijem zamenu za nju, da li je bolje uzeti onda tu plocu ili slicnu toj sa slicnim karakteristikama, a da bude odprilike oko 5000-5500 din. Zanimam me koliko je dobar taj radeon 3200 za pocetak, i kakav je prema 7300GT posto nesto ne mogu da nadjem direktno poredjenje te dve kartice. I da li ta ploca ima svoju integrisanu memoriju za grafiku, posto se to svuda pominje! Procesor mi je stari sempron 3200+
AMD 780 chipset je dosta jači i savremeniji od NVidije 560, ali integrisana 3200 grafika nema sopstvenu memoriju.Za to ćeš morati da potražiš neki od modela sa 790 chipsetom. 7300GT je ipak zasebna grafička karta i kao takva je jača od bilo koje `integruše`.
obican google upit `hd3200 vs gf7300gt` ce ti pojasniti stvari. da ne pominjem hd, sm3, dx10.1 i slicno, sto se tice sirove snage hd3200 shije cak i gf8400gs. ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
je bolja neintegrisana varijanta. Što se tiče ploče od te MSI bolja su čak i ECS i PCchips, menjaj je. Ja bi ti preporučio 770 ili 790 čipset sa bilo kojom grafikom, radiće ti bolje nego integrisana varijanta
potvrdjujem!!! Integrisana hd3200 je jaca od 7300gt u svakom pogledu. Testirano vise puta,hd3200 ce poterati SVAKU cak i najnoviju igricu makar na low setovanjima,dok 7300gt to nece moci...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Ja sam sa integrisanom na ovoj mojoj ploci 790GX BIOSTAR TA790GX A2+ igrao GTA IV na 800x600 LOW_MEDIUM!! :: :: 7300 ne bi mogao da priviri GTA I :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.pn :: :: :: ::
no comment ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: je bolja neintegrisana varijanta. Što se tiče ploče od te MSI bolja su čak i ECS i PCchips, menjaj je. Ja bi ti preporučio 770 ili 790 čipset sa bilo kojom grafikom, radiće ti bolje nego integrisana varijanta :: :: Shit happens :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.