IMAO sam tu plocu,imao sam 2x2GB DDR2 na njoj i 8800GTS 320MB G80 i intel pentium 4 full 3.4,extra primerak,sve je ovo extra radilo,nije mogao nesto mnogo da se klokuje,ali ta kombinacija je super
Uzmi tu plocu,odlicna je,koji ti imas procesor i grafiku?
nikad nije bio najsrećnije rešenje po pitanju intel ploča. Još i cena 50 evrića... Jedino ako imaš sve komponente osim ploče a treba ti neko sokoćalo vredno je kupovine
VIA mi ne PRI(J)A. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: nikad nije bio najsrećnije rešenje po pitanju intel ploča. Još i cena 50 evrića.. :: Jedino ako imaš sve komponente osim ploče a treba ti neko sokoćalo vredno je kupovin :: :: Shit happens :: ::
Hyperion drajveri su sr@nje, tripuje se IDE / SATA kontroler i generalno radi sporiji od svih Intel ICH / Nvidia rešenja, a zipa gde joj je floppy connector...imbecili.
Vidi da li možeš da nađeš neku i945 S478 ploču. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: VIA je ok dok ne pocne da zeza,a sta ga briga ima 3 godine garanciju na tu plocu!! :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.pn :: :: :: ::
Drugar mi doneo komp kao ajd pogledaj ako moze nesto da se zakrpi : ) ... otislo napajanje, ploca radi delimicno (usb kontroler otisao), vidi se da su ranije menjani neki elektroliti ... kaze oce novu i da zadrzi tu kombinaciju komponenti. Sa ovom plocom se nisam sretao, a makina je- samo da radi, nikakva posebana opterecenja...
Da li ti drugar ima na toj staroj ploci DDR 2 memoriju i PCI-e graficku?Ako nema onda ti je moja preporuka da nadjes ovde na oglasu neku Asusovu plocu za ~25 eura.
:: Drugar mi doneo komp kao ajd pogledaj ako moze nesto da se zakrpi : ) ... otislo napajanje, ploca radi delimicno (usb kontroler otisao), vidi se da su ranije menjani neki elektroliti .. :: kaze oce novu i da zadrzi tu kombinaciju komponenti :: Sa ovom plocom se nisam sretao, a makina je- samo da radi, nikakva posebana opterecenja.. :: :: ::
Takodje, mislim da je bolje uzeti ovu plocu i procesor iz oglasa nego taj pokusaj maticne ploce zvane Biostar...
Kada vec pricamo o VIA chipset-u, ja sam imao nekada ranije dvije ASUS maticne ploce (pitate se zasto IMAO i DVIJE? ) u tom fazonu, socket 478, PCI-E + AGP slot, DDR1 RAM i obje su mi riknule, hvala qrc*...
Nikome ja ne bih preporucio VIA chipset, makar to bila ploca koja je ``THE WAY OF LIFE`` ==> Kako se uvijek ovome slatko nasmijem
@ MaliAbner : Nije ni to losa ideja, RAM je ionako jeftin (ako nemas DDR2) a grafiku si cini mi se imao neku od nVidia 8000 serije, 8600 ili 8500 ? Mozda grijesim...
Imas MSI neku varijantu za s478 i PCI-e slotom MSI 945GCM478, 945 chipset ali ako ima agp grafiku i obican ddr, nadji, ima u prodaju i nova cak, ASRock P4I65G, obrati paznju na ovo G, samo to, jer ima i GV oznaka za tu plocu. Ploca sa GV oznakom ne prihvata bilo koju agp kartu... Na toj ASRock sam imao Intel 2.8GHz HT, 2x512MB Geil i 7600GT, stabilno kao stena... Jos ne mogu da prezalim tu masinu sto sam prodao...
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.