Sinoc sam zamenio staru GA-P35-DS3L plocu i stavio ASUS P5Q-E ali posto se ne razumem preterano u podesavanja (nisam nikad imao ASUS)dobro bi dosla svaka pomoc oko podesavanja u biosu ono po nasem ukljuci,iskljuci.....Sve sam ucackao ,instalirao XP-SP3,bios sam Flesovao na ver.2001...toliko znam....ostale komponente
C2D E7600 @3.06
Gigabyte HD 4850 1GB Silent
2x2GB Patriot Viper 4-4-4-12
Thermaltake 400 W
Seagate SATA 2 250 GB 16MB
WD 500GB AAKS 16 MB
Creative SB X-FI xtreme audio
pa ako uspem da lepo sve podesim planiram i da malo kloknem masinu ali otom potom.
Ako pod podešavanjima ne podrazumeš overklokovanje, i ukoliko se BIOS-i za Intelove ploče ne razlikuju mnogo od onih za AMD-a, onda su podešavanja klasika. Iksljučuješ serijske i paralelne portove, Firewire, integrisanu zvučnu i lan ukoliko ti nisu potrebni. Takođe isključuješ Flopy, a možeš da uključiš/isključić upozorenja za previsoke temperature, kao i automatsku kuntrolu obrtaja ventilatora na CPU kuleru i ploči (retkost je da ima vent na ploči - severnom ili južnom mostu, uglavnom su to dodatni ventovi).
:: Ma nasviravacu nego prvo ov :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: nećeš ništa da nasviravaš ostavi sve na defaultu (naravno podesi datum,vreme i boot order :: :: :: :: Shit happens :: :: :: ::
Ovo sto si naveo sam odradio,e sad dolazi nasviravanje ali ni to mi nece ici bez vase pomoci posto kao sto rekoh nisam imao Asus ploce i ima gomilu nekih cuda za podesavanje ..
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: Ako pod podešavanjima ne podrazumeš overklokovanje, i ukoliko se BIOS-i za Intelove ploče ne razlikuju mnogo od onih za AMD-a, onda su podešavanja klasika. Iksljučuješ serijske i paralelne portove, Firewire, integrisanu zvučnu i lan ukoliko ti nisu potrebni. Takođe isključuješ Flopy, a možeš da uključiš/isključić upozorenja za previsoke temperature, kao i automatsku kuntrolu obrtaja ventilatora na CPU kuleru i ploči (retkost je da ima vent na ploči - severnom ili južnom mostu, uglavnom su to dodatni ventovi) :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
:: Ostavi sve na default-u :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: Ma nasviravacu nego prvo ov :: :: :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: nećeš ništa da nasviravaš ostavi sve na defaultu (naravno podesi datum,vreme i boot order :: :: :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: ::
:: Sto :: :: @esese :: :: jel dovoljno 2h30min Prime95 za prve testove :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: Ostavi sve na default-u :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: Ma nasviravacu nego prvo ov :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: nećeš ništa da nasviravaš ostavi sve na defaultu (naravno podesi datum,vreme i boot order :: :: :: :: :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.