Pre mozda mesec dana je crkla kolegi... Prethodno je zabadala neko duze vreme,mislio sam da je do memorije...Zamenili Kingstona Value,za HX...Neko vreme je normalno radila i crkla...Sa sobom povela i jedan modul HX u vecna lovista... Sumnjam na to da je sprzila i prvi ram modul(Kingston value)l,jer je memorija bila ispravna kad je stigla...Najverovatnije da je ploca iz nekog razloga sama ekstremno povecala voltaze rama... Kolega je zamenio za istu i sada radi normalno.
Bash oni ce da kazu. Ortak je menjao M2N32-SLI Deluxe Wi-Fi koja se pokvarila posle manje od godinu dana. Ta plocha je tada koshtala 200 evra. Dobio da se sluzi sa Asus M2N Sli koja je takodje ubrzo riknula. Na kraju je dobio novu M2N32-SLI Deluxe Wi-Fi koja i danas radi. Za njega su Asus, Amd, Nvidia i Kingston neprikosnoveni. A eto bash taj Asus ga prcao. Lutrija je to uglavnom. `Ne obra se bostan dok shljive ne popadaju`
:: ali na to pitanje će ti najbolje odgovoriti serviseri iz dajrekt linka pošto su oni uvoznici za asu :: :: Shit happens :: ::
Pre bih sebi odrubio glavu nego sto bih ponovo kupio Asusove SE ploce (nekada X) a imao sam Asus P4PE-X (Intel 845PE) i Asus M2N-X (nforce520) koje su me pukom srecom sluzile bez kvarova.
Asus P5Q SE deluje bas jadno u odnosu na punokrvnu P5Q.
:: Pre mozda mesec dana je crkla kolegi.. :: Prethodno je zabadala neko duze vreme,mislio sam da je do memorije...Zamenili Kingstona Value,za HX...Neko vreme je normalno radila i crkla...Sa sobom povela i jedan modul HX u vecna lovista.. :: Sumnjam na to da je sprzila i prvi ram modul(Kingston value)l,jer je memorija bila ispravna kad je stigla...Najverovatnije da je ploca iz nekog razloga sama ekstremno povecala voltaze rama.. :: Kolega je zamenio za istu i sada radi normalno :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: Pre bih sebi odrubio glavu nego sto bih ponovo kupio Asusove SE ploce (nekada X) a imao sam Asus P4PE-X (Intel 845PE) i Asus M2N-X (nforce520) koje su me pukom srecom sluzile bez kvarova ::
Ja je nisam kupio,niti mu savetovao da je kupi... Jos da ti kazem da je na nju stavio Q6600 i 4GB rama...Covek je dao 150 evra za Ciftek kuciste,a 80 evra za plocu...Sluzi se klasicnom logikom mnogih ljudi:Asus je Asus,Chieftec je Chieftec i Kingston je Kingston,a koji Asus,Chieftec ili Kingston to nema veze...Veoma glupa logika,ali to je vec njegova stvar.
Ma hajde molim te to ne biva. Ima da se javi 100 ljudi i da kaze kako to radi iz sve snage i da ne moze da ga pokvari ni elektro shock direktno iz EPS-a.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.