Proc amd phenom II 940 am2+ 16732din mat: Asus mb M4A78 PRO 780G/SB 8476din GRAF: VGA SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 1GB DDR5 14553 din DDR: GEIL B.DRAGON 2X2GB 5362 din KUSISTE TERMAL TAKE soprano rs101 4190 din nap: OcZ 500w stealthXstream 5765din
Ali dobro vidi dali su moduli kompatibilni sa polocom i dali napajanje moze da izdrzi to opterecenje.Kada kupujes ram module gledaj da su iste godine proizvodnje i da naravnu budu iste brzine i marke, oce nasi trgovci da ih pomesaju a onda dolazi do random BSOD.
Bar je tako kod mene bilo sumnjao sam na sve od napajanja do ploce i graficke ali na kraju kad sam uzeo ram u ruke sve mi bilo jasno jedva sam uspeo da ih prepakujem kako treba.Sve ti ovo vazi za 4 x 1gb ako proguglas malo videces mnogo ljudi se zali kad su im svi memoriski slotovi puni.
Evo meni su sva cetiri slota popuenjena i ne zalim se. Kad kupujes memoriju kupis je odjednom i nema frke. Generalno memorijski modul vuce okolo 10W, pa je mozda bolje 2x2Gb ali su kao (obrati paznju na KAO) varijante 4x1gb kao nesto brze. Takve kombinacije vole programeri i oni koji rade proracune sa velikim matricama posto je KAO bolje 4 memorijske plocice zbog pristupa memoriji.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: Ali dobro vidi dali su moduli kompatibilni sa polocom i dali napajanje moze da izdrzi to opterecenje.Kada kupujes ram module gledaj da su iste godine proizvodnje i da naravnu budu iste brzine i marke, oce nasi trgovci da ih pomesaju a onda dolazi do random BSOD :: :: Bar je tako kod mene bilo sumnjao sam na sve od napajanja do ploce i graficke ali na kraju kad sam uzeo ram u ruke sve mi bilo jasno jedva sam uspeo da ih prepakujem kako treba.Sve ti ovo vazi za 4 x 1gb ako proguglas malo videces mnogo ljudi se zali kad su im svi memoriski slotovi puni.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.