Drustvo , uzimam sutra novi komp i odlucio sam se za Intel-ov procesor C2D E8400 i naso sam ga za 13200 din u ETRON-u ( cini mi se vrlo povoljno ) . Nego nalazio sam i mnogo jeftinije ali sa oznakom BULK pa me zanima sta to znaci i u cemu je razlika : Intel Core 2 Duo E8400, 3.00GHz, FSB1333, 6MB, BOX, BULK ???
Ma oba dve ploce su prva liga neces pogresiti bilo koju da uzmes.Ja licno bi uvek uzeo pre Asus od MSI , mada vidim da je ovaj platinum zestoko nahvaljen po raznim forumima.
:: :: :: :: Razmisljam izmedju ove dve ploce : Asus P5Q-E ili MSI P45 PLATINUM sta mislite ???
:: Znaci da neces dobiti nista uz njega, kao sto rece markopvict, znaci ni cooler.. :: :: Dobijes procesor u kutiji, ali bez Intel Stock HSF-a. . E? Znaci lupio sam i ostao ziv. Bio sam ubedjen da sam procitao na par C2D kutija BULK.
:: Bice da si pomijesao sa BOX, to je izvedba kada se dobije i kulerce... Nisam pomesao,stvarno sam lupio posto je on naveo `Intel Core 2 Duo E8400, 3.00GHz, FSB1333, 6MB, BOX, BULK`...Izglrda su i na sajtu nesto pomesali...
NMY,NMY,editovao si post u medjuvremenu...Sad tek ispadam bistar kad te citiram....
Pazi, oni u ponudi imaju i Retail verziju FULL BOX-a sa sa BULK coolerom (bez paste), ali bez uputstva.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Bice da si pomijesao sa BOX, to je izvedba kada se dobije i kulerce... :: :: EDIT: Sada gledam nekoliko postova iznad, i pise Intel 8400 BOX BULK :: Malo su nesto pomijesali, ili je BOX ili je BULK :: Ne moze oboje... :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: :: E :: :: Znaci lupio sam i ostao ziv :: :: Bio sam ubedjen da sam procitao na par C2D kutija BULK ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.