Kod Gigabyte mi se svidja to sto ima Ultra Durable 3 tehnologiju, Firewire, solidna ploca... Minus je to sto nema E-Sata port, makar po meni...
ASUS ima HD3300 integrisanu (HDMI, DVI, D SUB izlazi), 8+1 faznu naponsku jedinicu, ima E-Sata i Firewire...
DFI ima 4 faznu naponsku, ali je digitalna sto je ipak bolje, drugo ima Debug LED, te ima 3 PCI-E slota, iako ti vjerovatno nikada nece trebati sva tri...
ECS ne bih uzimao jer smatram da su ispod ove tri predlozene po kvalitetu...
Da kupujem sebi neku od ovih ploca, 90% da bih uzeo ASUS M4A78-E !!!
PS: Kako to da neces Biostar, pa Biostar je `The Way of Life` !!! HaHaHa !!!
isto nekako mi izgleda kao najbolji izbor, mada i DFI mi se svidja, a i Gigabyte zbog Ultra Durable... A Biostar necu jer kad sam uzeo Phenom II 955 ne moze na moju plocu a imam 790GX i SB750, jedino na Biostar 790GX plocama ne moze Phenom II 955, ne znam zasto ali ne moze niti ce biti update Bios-a, a da uzimam sad AM3 DDR3 plocu i memoriju, to mi je vec mnogo para...
Moj savet pre svega je Asus kao sto je NMY rekao ima vrlo dobru naponsku jedinicu tako da ce pratiti taj 955BE kao iz sale,kvalitet je nesporan i pregrst funkcija ima pride. Kao alternativu bi isao na DFI.
:: Moj savet pre svega je Asus kao sto je NMY rekao ima vrlo dobru naponsku jedinicu tako da ce pratiti taj 955BE kao iz sale,kvalitet je nesporan i pregrst funkcija ima pride :: Kao alternativu bi isao na DFI :: :: ::
Ja imam isti CPU + MSI ploca i to model 790FX-GD70, vrhunska ploca, zadovoljan sam.
Inace ovo mi je vec treca MSI ploca za redom za amd i nikad nikakvih problema, bitno je samo da uzimas plocu iz skupljeg(citaj viseg) segmenta pa koji god da je proizvodjac u pitanju.
pare za novu plocu, a ne jos i DDR3 memoriju, trebalo bi mi 4GB a to je dodatnih 100e, tako da treba mi samo ploca koja podrzava Phenom II 955 i DDR2 memoriju...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.