Sklopio sam masinu(amd 7750, j&w rs780uvd+128, KHX 2Gb 1066Mhz, e sada imam pitanje, kako da proverim da li mi ram radi na 1066Mhz, cackao sam po biosu i nisam mogo da vidim, ucinilo mi se da sam samo jednom prilikom podizanja sistema, zapazio da je pisalo 800Mhz...???
HyperX moraš sam da setuješ u BIOS-u na njene optimalne brzine. Vodi računa samo da osim propisane brzine RAM-a podesiš i popisan napon na 1066 brzini. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Skinuo sam ovaj CPU-z, instalirao ga, kad odem na Memory, pokazuje mi tamo DRAM Frequency 400.0Mhz, pa tamo nesto pise Max Bandwidth P :: -6400(400mhz :: ::
jebemu mater, nikad nista nisam dizao, nemam iskustva, sve mi radilo na fabricki do sada, mislim na stare masine, a uzeo sam sada ovo novo, i hteo sam na 1066Mhz ram, a ne na 800Mhz
Cemu nerviranje? DDR II memorija radi na 800MHz. Za sve preko toga potrebno je podesavanje u BIOS-u, odnosno OC. Pronadji lepo sta treba podesiti za tvoju memoriju i radice na deklarisanih 1066.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.