udario grom, sprzio on board lan, a nas dvojca poslali procesor u
STRANA 1 OD 1
savatije
udario grom, sprzio on board lan, a nas dvojca poslali procesor u
02.07.2009. 19:50
T18507
status: user broj poruka: 1121
Vecna lovista lomeci mu jedan pin...Lan chip skinut i ploca je operativna al manjka onaj sto ode u vecna lovista nasom greskom pitanje: ASUS p4g8 de luxe ploca podrzava li preskote ili samo obicne p4 proceesore sa max512mb L2kesha, imam ponudu za procesor ali nisam siguran da ce da legne na ovu plocu ako je prescot prevejani forumasi, izvucite negde ovaj podatak, iskustveno ili iz neke prasnjave arhive pa ga podelite samnom....unapred hfala
Kazes slomili ste pin?Na AMD-u moze da se zalemi pin i radi..Imao sam situacija da to proverim i radi opusteno..Probajte i vi da zalemite pin,verovatno ce raditi i kod vas.
Ako to voliš da radiš daću ti jedno 10ak procesora pa ih kidaj. Ovi moji nihc funkcioniren tako da neće biti štete
Shit happens
:: :: :: :: :: ne podržava preskotove, samo maximum nortvud celerabe i P :: :: :: :: Shit happens :: :: mozda mom drugaru koji je verovatno danas bio kod tebe na servisiranju, a ja sam onaj drugi deo dream team-a za lomljenje pinov :: :: :: ::
:: Ako ga nisi bacio donesi da ih napravi :: :: Shit happens :: :: :: Na AMD-u 4000+ sam izlomio 6-7 pina i nije hteo da radi.Pokusao sam da ih ispravim,ali neuspesno :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: pa ako si u stanju da ga zalemis, a pin je sa oboda na procesoru , eto mene kod tebe...pod uslovom da prvi clan dream-team-a za lomljenje pinova nije poklonio procesor gradskoj cistoci...
Neka ga donese zajedno sa pločom na kojoj treba da radi. Napraviću ga.
Shit happens
:: :: :: :: :: Ako ga nisi bacio donesi da ih napravi :: :: :: :: Shit happens :: :: :: :: :: Na AMD-u 4000+ sam izlomio 6-7 pina i nije hteo da radi.Pokusao sam da ih ispravim,ali neuspesno :: :: :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: :: :: pa ako si u stanju da ga zalemis, a pin je sa oboda na procesoru , eto mene kod tebe...pod uslovom da prvi clan dream-team-a za lomljenje pinova nije poklonio procesor gradskoj cistoci...
ipak je zavrsio u rukama gradske cistoce...pa eto ponude za kupovinu su otvorene..ko ima da ponudi ne prescota i ne celerona s478 od 2g do 3 g nek se javi...beograd
Zbog jednog pina se ne baca procesor. Moze da se zalemi nova nozica i radice kao da se nista nije desilo. Samo je potrebno mnogo strpljenja i hladna glava (citaj mirna ruka). Na jednom 478 procesoru sam morao da skita 7 nozica da bih zalemio jednu u sredini pa da vratim ovih 7 i procesor je proradio bez problema. Ali sam tada bio mladji i imao vise strpljnja za takvu akciju. Inace trjala je dva dana sa pauzama, jer uradis nesto pa se odmoris i psihicki i fizicki, pa onda dalje i tako u krug.
Od parčeta fdd kabla napravim svih 940 pinova (al samo da napravim)
Shit happens
:: @servispc :: Procesor je jos odavno otisao u kantu.Nije mu bilo pomoci zato sto sam izgubio par pinova :: U svakom slucaju,hvala na ponudi :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.