:: http://i32.tinypic.com/2wqbdy0.jp :: :: Kada god ga pogledam, pomislim da će pući. Srećom, posle par sati zaboravim da uopšte postoji :: :: Bacite neke Vaše favorite :: :: Srbologija, nauka belosvetska.
s478 su poceli u poslednje vreme masovno da pucaju i pri montazi i sami od sebe... Verovatno vec krece zamor materijala... Ortakinji dva za godinu dana zamenjeno, komsiji jedan i na mojoj staroj ploci jedan... Sve je menjano u poslednjih godinu - godinu i po.
Od SATA konektora mi se dize kosa na glavi
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Hahahahha, flopi, sine, koji je to shit. Kad se setim samo prve verzije XP-a koja je morala da se butuje sa flopija. Pa sam morao da uzimam flopi drajv od drugara svaki put kad sam formatirao hard, jer sam uzo komp bez flopija. Koje traume A jos ranije, kad nisam ni imao CD-rom, pa uzmem igricu od ortaka (secam se Worcraft 2) na nekih 25 flopija u arj arhivi. I dodje brate do 23. sve OK. Kad ono 24. disketa ima los sektor...aaaaaaaaaaa. Nazad u laboratoriju, ajd Jovo nanovo JOLE
-Metoda kačenja hladnjaka na soketima 462,478 i 775 -Najgluplja metoda hlađenja komponenti silent pipe -Front USB od kojih po pravilu jedan uvek ne radi -Virtuelni IDE kontroler na intel pločama -Čipovi na toner kasetama -Sleave bearing kuleri -JNC ANS KME REXPOWER FRONTIER kutije koje se prodaju pod imenom napajanja -Drajveri za ATI-ja -Lexmark-ov otpad koji ovde forsiraju kao najbolje `štampače` -Rečenice u kojoj se govori o MSI-ju kao dobrom brandu -Stranke koje vole da se cenkaju sa cenom mog rada -Nestručni stručnjaci -Stručni nestručnjaci -Stručni stručnjaci (vole da sole pamet)
1...ovo malo gonce od prikljucka za kabl za daljinac na Leadtek Tv2000 XP Expert. Mojom krivicom sam ga malo ostetio i sada se pomera. Pre nekoliko dana mi je palo napamet da probam da li funkcionise daljinac i cim sam pipnuo prikljucak na kartici komp se odmah ugasio. Kada sam upalio komp radio je 2 - 3 sekunde pa se ugasio i ponovo upalio sam i radi kao da se nista nije desilo.
2.Takodje me nerviraju kineska napajanja koja nerviraju i pcservis. 3.Nervira me kada se stave jace komponente u kinesko kuciste. 4.Pakom-ove, na posluzavniku, ponudjene konfiguracije kojima najmanje jedna komponenta ocaj (napajanje) a obicno su dve (ploca i napajanje).
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.