Integrisan grafička je NVIDIA Geforce 7025 i useless je za bilo šta sem 2D-a. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
problem je nastao posto mi treba tv izlaz a koliko sam razumeo to ova ploca ne nudi.mozete li onda da mi uparite neku drugu plocu da je cena kao i ova ili bar priblizno i da mi preporucite neku graficku(do 3000) sa tv izlazom da mogu da se gledaju filmovi AMD Athlon 64 X2 7750+, Box dual core, AM2 Asus M2N68 Plus Hvala
Radeon 4350 bi trebalo da je ispod 3000 din, većina ima HDMI koji nije klasičan tv-out. U zavisnosti šta vam treba tu verziju i kupite, konverzija nije jednostavna i isplativa.
Zaboravi n Svideo kod integrisanih ploča u zadnje 2+ godine. Samo HDMI + DVI + VGA. Nažalost, šta ćemo kad smo napredni i svi imaju bar po jedan LCD TV sa HDMI ulazom. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
ja sam i gledao da ima hdmi izlaz ali je problem udaljenost kompa od televizora i treba mi kabl od minimum 5 metara a nebih da dajem bas 2000 i nesto za kabl.Tv ima i normalan analogni i DVI sta preporucujete hvala
HDMI, ako je ATI u pitanju nosi audio i video u kablu, dok kod nvidia-e to nije skučaj. Na toj ploči jeste NV čip, tako da ćeš audio svejedno morati da vodiš odvojeno. Činčevima ili kakve već ulaze u monitoru imaš.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: ja sam i gledao da ima hdmi izlaz ali je problem udaljenost kompa od televizora i treba mi kabl od minimum 5 metara a nebih da dajem bas 2000 i nesto za kabl.Tv ima i normalan analogni i DVI sta preporucujet :: hvala
Ako je novac veliki problem, analogna veza je znatno jeftinija. Meni je kompjuter bio povezan sa tv-om preko tv izlaza kablom duzine 5 m, slika je bila savrsena.
:: ja sam i gledao da ima hdmi izlaz ali je problem udaljenost kompa od televizora i treba mi kabl od minimum 5 metara a nebih da dajem bas 2000 i nesto za kabl.Tv ima i normalan analogni i DVI sta preporucujet :: hvala
imam jedno pitanje. Da li moze AMD Phenom X4 9650 2.3GHz 2MB 65nm AM2+ Box na ASUS M2N68 plocu??? ako ne, jel mozete da mi kazete na koju plocu pasuje ovaj procesor (ploca do 60 eura) ???
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.