Da, samo je u množiocu razlika. Njemu je 14, a 7750-ici 13,5. Ta ploča podržava i procesore sa 15 mnžiocem, tako da mislim da to nije problem. Možda ti eventualno napiše: Unknown CPU type na postu i to je to. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Koliko znam razlika je samo u mnoziocu za 0.5. Da li u tom grmu lezi zec odnosno da li ce BIOS pravilno prepoznati proc ili ce biti j.b.mli ga sta :: :: ::
sam ja mislio kad sam uzimao Phenom II 955Be i imao Biostar 790GX plocu, ima u CPU Support svi Phenom II sem 955, ja razmislio isto sve ista arhitektura samo ovaj ima drugi mnozilac kad ono stavim ga na plocu radi na 800Mhz umesto na 3200Mhz, i posaljem mail Biostar-u, odgovore mi da im je zao ali ploca ne podrzava taj CPU...
Al 7850 ce verovatno raditi ako pise podrzava 7750...
Zato sam i pitao,jer mi je bilo sumljivo kako ce proc raditi ako BIOS nema pojma sta je ubodeno u plocu.Jbg steta ploce, a ima lep SB710.Ne mogu da menjam proc narucen je stize navodno u ponedeljak.Predlog za plocu?Pitao sam pre nekog vremena za MA770-ud3 ali je nastala pljuvacina Gigabyte-a tako da nisam pri zdravoj pameti i bistrom umu sta uzeti za manje pare.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.