Ubacio sam 3x1gb Kingston hyper x 1066, ddr2. Everest mi pokazuje da rade u dual channel-u. Znam da je nekad bilo potrebno 2 ili 4 ista modula da bi funkcionisao dual channel. Da li sam u pravu i da li je ovo tacno sto pokazuje Everest??? Pozz.
Rade ta dva u dual channel-u samo sto su im performanse iste kao trecem modulu. Znaci svejedno se gube performanse a pise tako zato sto je u takvim slotovima i dalje.
Apsolutno se slažem, naročito ako je jednostrana, onda moraš da paziš na deljenje sa trostrukom zagradom odma iza acrus limesa od 6. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Umesto da zajebavate coveka, recite nesto pametno...
31.07.2009. 22:38
status: user broj poruka: 11019
pa makar u pitanju bio i ovako minoran problem, ili se nemojte javljati - nije moralno, sto bi rekli u Charapaniji.
Evo sta treba da uradis: pomocu istog tog Everest-a vidi koliko poena imas u memory read benchmark-u. Zatim izvadi onaj treci modul (ostavi module koji zauzimaju slotove iste boje i sigurno ces imati dual channel) i ponovo vidi sta kaze benchmark. U dual channel mode-u cifra bi trebala da bude veca bez obzira na manju kolicinu memorije (2GB umesto 3).
Re: Umesto da zajebavate coveka, recite nesto pametno...
31.07.2009. 22:47
status: user broj poruka: 12057
Što se praviš pametan kad se čovek zeza sa nama i očigledno mu je jasno ?!?!?
I kad si ozbiljan i kad se šališ uvek ima neko kome ništa nije po volji. Ne treba ovde moderatora neko lekara i psihijatra.
Z A J E B V A M O čoveka.....majko moja mila....dosta mi je PCB za danas..... Šta je ljudima danas ?!?!? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: pa makar u pitanju bio i ovako minoran problem, ili se nemojte javljati - nije moralno, sto bi rekli u Charapaniji. :: :: Evo sta treba da uradis: pomocu istog tog Everest-a vidi koliko poena imas u memory read benchmark-u. Zatim izvadi onaj treci modul (ostavi module koji zauzimaju slotove iste boje i sigurno ces imati dual channel) i ponovo vidi sta kaze benchmark. U dual channel mode-u cifra bi trebala da bude veca bez obzira na manju kolicinu memorije (2GB umesto 3).
Prvo, ne pravim se pametan nego me napravise takvog...
31.07.2009. 23:04
a zatim se jos i apgrejdovah. Drugo, nisam moderator niti to nameravam da budem, a ako nekom treba psihijatar, neka ga ne trazi ovde (a i taj spada u lekare, by the way). Trece, koliko ja mogu da prosudim, gliga79 je ozbiljno pitao, pa kada je shvatio da ga zavitlavate, prihvatio je shalu. To sto je on dobrocudan, ne znaci da mu ne treba predloziti nesto konstruktivno (i ozbiljno).
Nemojte biti tako uvredljivi. Neko vas malo pokudi i odmah ocajavate: majko mila! dosta mi je za PCB-a za danas... Tipicno srpski (u veoma losem smislu reci). Niste valjda princezice pa vam neko podmetnuo zrna graska pod jastuk...
Re: Prvo, ne pravim se pametan nego me napravise takvog...
31.07.2009. 23:11
Samo potvrđuješ ono što sam rekao. Uživaj u lošem rasploženju, iskopaj neku rupu i urlaj u nju. A sad idem nekog da ZAJEBAVAM.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: a zatim se jos i apgrejdovah. Drugo, nisam moderator niti to nameravam da budem, a ako nekom treba psihijatar, neka ga ne trazi ovde (a i taj spada u lekare, by the way) :: Trece, koliko ja mogu da prosudim, gliga79 je ozbiljno pitao, pa kada je shvatio da ga zavitlavate, prihvatio je shalu. To sto je on dobrocudan, ne znaci da mu ne treba predloziti nesto konstruktivno (i ozbiljno) :: :: Nemojte biti tako uvredljivi. Neko vas malo pokudi i odmah ocajavate: majko mila! dosta mi je za PCB-a za danas... Tipicno srpski (u veoma losem smislu reci) :: Niste valjda princezice pa vam neko podmetnuo zrncad graska pod jastuk.. :: :: ::
za BAX-a: Uopste ne potvrdjujem nego, naprotiv, poricem ono sto...
31.07.2009. 23:16
si rekao. A sa tim idejama o rupi u koju treba urlati i izjavom da TI ides nekoga da zajebavas, jasno je ko se nalazi u losem raspolozenju. Grdne li sujete. Pa iskopaj tu rupu, samo pazi da se ne okliznes dok budes urlao
Re: Uopste ne ptvrdjujem nego, naprotiv, poricem ono sto...
31.07.2009. 23:19
Svi su se super razumeli dok ti sa lošim updatejtom nisi došao.
Dal ti je krivo što ljudi ovde imaju dobro raspoloženje i usput jedni druge razumeju, u to ne ulazim, ima ko se time bavi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: si rekao. A sa tim idejama o rupi u koju treba urlati i izjavom da TI ides nekoga da zajebavas, jasno je ko se nalazi u losem raspolozenju. Grdne li sujete :: :: ::
Da bi smanjio latency, ako je visoka. da li moze nesto bez klokovanja Mada mi je i Windows kombinacija XP i Vista neka verzija vista look sa sidebar-om,ako to ima neke veze.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.