Imam problem dakle ploca je nova CPU je nov memorija je nova Ubacio sam 955 u pomenutu plocu sve uradio kako treba barem mislim i ploca samo pisti i crn ekran clear cmos sam radio i nista opet isto. Napajanje je 850w staro 3 nedelje nije neki krs i grafika je 275GTX I grafika i napajanje i mem je radila bez problem na drugoj masini, tak da mislim da nije do toga. A i ploca je probana sa nekim x2 5200+ i sve je radilo. Sta je ovo?
meni se nije nista slicno desavalo sa 955 i DFI 790FXB-M2RSH... Nisi nesto dobro ubo u plocu cim pisti, ne bi smelo nikako da se desava inace ako si sve lepo stavio...
Jedino sto sam ja morao je da update-ujem BIOS na mojoj jer je procesor pokazivao da radi na 800Mhz umesto na 3200Mhz, ali resio je update BIOS-a, i zbog Viste 64 sam u BIOS-u morao da idem enable na neku opciju za 64bit sisteme da bi se digao Windows..
Treba staviti nov posto ta ploca dolazi sa starim BIOSom Treba samo da se upise drugi i sve ce da radi kao sat. Ja cu ti pozajmiti proc da to resis, nista komplikovanao.
desilo jednom kad nisam dobro pritisnuo memoriju u slot... Jos nisam video da se to desava zbog CPU-a, jer njega lepo pricvstis u slot onom plastikom i stavis kuler... Ne verujem da je zbog CPU-a.
Kakvo pištanje je u pitanju, više kratkih ili kako ? Ako su kratki -> RAM. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.