Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
AMD X2 Athlon II 240 u Asus M3A78-EMH HDMI?
STRANA 1 OD 1
Mixx AMD X2 Athlon II 240 u Asus M3A78-EMH HDMI? 11.08.2009. 11:16 T19308

status: user
broj poruka: 2931
na asusovom sajtu nema ga u support list, ali iz iskustva znam da to ne znaci mnogo. jel probao neko?
Ishmerish Mani se 11.08.2009. 11:33 #132808

broj poruka: 7285
support list-a,to govno azuriraju na godisnjem nivou.Ti treba da trazis noviji bios ili ti flash za AM3 CPU-e.Ja sam juce skinuo za JW plocu,pa ako su ga oni izdali,izbacio ga je i Asus 100%.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 11.08.2009. 12:31 #132814

broj poruka: 2355
...sto se tice njihove liste podrzanih procesora, ne veruj im nista, imao sam jednu njihovu plocu, i proca kojeg sam nabavio u oznaku se uklapao na njihovoj listi, pa mi je sjebao plocu za nepunih nedelju dana...

Ja im vise nista ne verujem, grafika moze, jer to i nije njihovo, nego lepe nalepnice, ali maticne, neka hvala, siguran sam da imaju drugi druga iskustva, ali ja vise to ne uzimam, ...ni MSI...

Pozz...
Mixx zato i pitam da li je neko probao 12.08.2009. 10:34 #132918

ne bih da puknem 50evrova za proc da bi se ispostavilo da ne radi. za najnoviji bios kaze support new cpu types, ali ne kaze koje...

Mixx ... 15.03.2010. 14:09 #196776

vadim temu iz naftalina... ubacio sam aII x2 245 konacno, najnoviji bios kaze amd unknown type, everest, cpuz i ostali ga prepoznaju normalno. interesuje me da li ovo neprepoznavanje u biosu moze da ima uticaja na rad, tipa da neke instrukcije ne rade ili tako nesto? kako bih mogao to da testiram? ps. i dalje na asusovom sajtu kazu da nije podrzan

gang1978 Re: Mani se 15.03.2010. 14:19 #196780

broj poruka: 1661
Imas slicnu temu dole moze AM3 na AM2 uz odgovarajuci fles biosa.

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO

:: support list-a,to govno azuriraju na godisnjem nivou.Ti treba da trazis noviji bios ili ti flash za AM3 CPU-e.Ja sam juce skinuo za JW plocu,pa ako su ga oni izdali,izbacio ga je i Asus 100%
::
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Mixx Re: Re: Mani se 15.03.2010. 14:30 #196783

naizgled radi sve i sa NAJNOVIJIM biosom, samo pise model unknown. ne razumem sta ti znaci `odgovarajuci` bios? ne verujem da postoji podrska u starijim verzijama a da je u poslednjoj nema. daj link za temu, molim te

:: Imas slicnu temu dole moze AM3 na AM2 uz odgovarajuci fles biosa
:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DE
:: :: support list-a,to govno azuriraju na godisnjem nivou.Ti treba da trazis noviji bios ili ti flash za AM3 CPU-e.Ja sam juce skinuo za JW plocu,pa ako su ga oni izdali,izbacio ga je i Asus 100%
:: ::
:: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs