na asusovom sajtu nema ga u support list, ali iz iskustva znam da to ne znaci mnogo. jel probao neko? ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
support list-a,to govno azuriraju na godisnjem nivou.Ti treba da trazis noviji bios ili ti flash za AM3 CPU-e.Ja sam juce skinuo za JW plocu,pa ako su ga oni izdali,izbacio ga je i Asus 100%.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
...sto se tice njihove liste podrzanih procesora, ne veruj im nista, imao sam jednu njihovu plocu, i proca kojeg sam nabavio u oznaku se uklapao na njihovoj listi, pa mi je sjebao plocu za nepunih nedelju dana...
Ja im vise nista ne verujem, grafika moze, jer to i nije njihovo, nego lepe nalepnice, ali maticne, neka hvala, siguran sam da imaju drugi druga iskustva, ali ja vise to ne uzimam, ...ni MSI...
ne bih da puknem 50evrova za proc da bi se ispostavilo da ne radi. za najnoviji bios kaze support new cpu types, ali ne kaze koje... ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
vadim temu iz naftalina... ubacio sam aII x2 245 konacno, najnoviji bios kaze amd unknown type, everest, cpuz i ostali ga prepoznaju normalno. interesuje me da li ovo neprepoznavanje u biosu moze da ima uticaja na rad, tipa da neke instrukcije ne rade ili tako nesto? kako bih mogao to da testiram? ps. i dalje na asusovom sajtu kazu da nije podrzan ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Imas slicnu temu dole moze AM3 na AM2 uz odgovarajuci fles biosa.
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: support list-a,to govno azuriraju na godisnjem nivou.Ti treba da trazis noviji bios ili ti flash za AM3 CPU-e.Ja sam juce skinuo za JW plocu,pa ako su ga oni izdali,izbacio ga je i Asus 100% :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
naizgled radi sve i sa NAJNOVIJIM biosom, samo pise model unknown. ne razumem sta ti znaci `odgovarajuci` bios? ne verujem da postoji podrska u starijim verzijama a da je u poslednjoj nema. daj link za temu, molim te ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Imas slicnu temu dole moze AM3 na AM2 uz odgovarajuci fles biosa :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DE :: :: :: :: support list-a,to govno azuriraju na godisnjem nivou.Ti treba da trazis noviji bios ili ti flash za AM3 CPU-e.Ja sam juce skinuo za JW plocu,pa ako su ga oni izdali,izbacio ga je i Asus 100% :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.