Interesuje me konkretno ovaj model, posto sam ga nas`o za male pare: KHX6400D2/2G Znaci kakva je memorija, ima li neko iskustva s` njom i koliki je max. bezbedan-stabilan clock? Clocknuo bih je malo, ali ne znam koliko posto joj je default clock zapravo 667MHz kako sam ja cuo.
Default clock je postavljen na 667 u SPD cisto da proradi bez problema...Ja sam je drzao na 1000 sa windzor 4200+ na NF550 i mislim cak da je bio CR1. Ali sta se desilo: kad sam promenio procesor, brizbi 4000+ nisam mogao da dodjem ni blizu tih vrednosti. Sad imam 5000+ i takodje radi nesto na oko 900, na laptopu sam, ne znam tacno trenutno, a i odustao sam od experimentisanja... Sve u svemu, nisam ti mnogo pomogao, na zalost. Ipak je to verovatno sve stvar primerka i kako se sloze kockice. Generalno mislim da je ok. Ako je jeftino, jos bolje. Kad se samo setim koliko sam ih ja platio, muka me uhvati...
Inace je def 2,1V ja sam je dizao na 2,2V i tad je isla to na 1000. Drzao sam tako zbog lepih okruglih vrednosti. FSB 250, HT 250x4, proc 10x250... Nisam bio ispitivao limite...
Ima ga u prodaji a nema na Kingston_ovom sajtu!?? ili bar ja nisam nasao... Da li je to neka china verzija...? 1066MHz Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.