prva dva imaju 100i 200 mhz vise i 45nm tehnologiju sa 2mb cache dok drugi ima 2.7ghz i 65nm tehnologiju sa l2 i l3 ukupno 3mb cache Cene su skoro iste. Performanse bez i sa overklokovanja?
Nije za mene, za rodjaka, ali mozda bi i mogao malo da O clockuje kasnije...
:: prva dva imaju 100i 200 mhz vise i 45nm tehnologiju sa 2mb cache dok drugi ima 2.7ghz i 65nm tehnologiju sa l2 i l3 ukupno 3mb cach :: Cene su skoro iste. Performanse bez i sa overklokovanja :: :: cash rules everything around me :: ::
necete pogreshiti sa 7750 BE u svakom sluchaju. Takodje merkam oba procesora ali ne znam kako se koji pokazao verovatno ce se neko javiti da pomogne sa objashnjenjem. Sada imam x2 4200 EE ali su mi ta dva bash privlachna.
Kao sto si rekao ovaj ima L3,drugi ima L2,prvi je 65,drugi je 45 i tako do veka.Medjutim u jednom si se zajebao nikako nisu isti kada se klokuju.240 se klokuje ko nenormalan i pri takvim vrednostima sije sve Kume.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: prva dva imaju 100i 200 mhz vise i 45nm tehnologiju sa 2mb cache dok drugi ima 2.7ghz i 65nm tehnologiju sa l2 i l3 ukupno 3mb cach :: Cene su skoro iste. Performanse bez i sa overklokovanja :: :: cash rules everything around me :: ::
Ne chitash Ismerish! U mom prvom postu sa nazivom `I mene takodje` pishe ` Performanse bez i sa overklokovanja?` jer hocu da znam koji je bolji i vec sam napisao da ne znam kako se koji pokazao. @Milosh NBG, hvala ali su procesori sa kojima se takmichi x2 250 su noviji a nama treba x2 240 i 7750 BE u duelu. Iz ovoga mogu da zakljuchim da je x2 240 novi 7750 BE , x2 250 je vec ozbiljniji.
cash rules everything around me
:: Kao sto si rekao ovaj ima L3,drugi ima L2,prvi je 65,drugi je 45 i tako do veka.Medjutim u jednom si se zajebao nikako nisu isti kada se klokuju.240 se klokuje ko nenormalan i pri takvim vrednostima sije sve Kume :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: prva dva imaju 100i 200 mhz vise i 45nm tehnologiju sa 2mb cache dok drugi ima 2.7ghz i 65nm tehnologiju sa l2 i l3 ukupno 3mb cach :: :: Cene su skoro iste. Performanse bez i sa overklokovanja :: :: :: :: cash rules everything around me :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.