Ni slucajno OCz memorije sa DFI plocama!Ne slazu se kako treba.Moj drug ima DFI LanParty DK-P45-T2RS+ i memoriju OCz Reaper CF 2x1 gb 1066 MHz.Memoriju nikako nije mogao da natera da radi na 1066 MHz.Radi mu na 800 MHz.A kod mene je na Asus P5QL-E radila na 1066 MHz ko iz p***e.Ovo je samo jedan od gomilu problema koje je imao.Znaci,gledaj samo Asus ploce.
taj DFI sa 4x1GB GEil Black Dragon 800Mhz, i Asus 9800GTX+ TOP, i radi sve u fullu, procesor na 3700Mhz za svaki dan vec skoro 2 meseca radi bez problema, predjeno nekoliko igara, Prime95 5 sati... Ne znam za DFI i OCZ, nemam pojma mozda je to kod odredjenih modela ploca... Koliko ja vidim ima u Memory support neki OCZ moduli na1066Mhz, mislim da ne bi trebalo da bude problema...
OCz nema problema samo sa DFI plocama, vec sa mnogo drugih ploca, u svakom slucaju, savet - DFI + GEIL, eventualno Corsair ako si pri parama, dobra varijanta je i Kingston hx, te memorije su kompatibilne...mislim da poente nema kupovati posebnu plocu samo zbog memorije, vec bi trebalo obrnuto...
Je ubedljivo najvise nekompatibilan sa Asus plocama.Kingston je memorija koja leze na sve ploce i nije uopste losa,mislim na HX.Corsair je ubedljivo najbolja memara ali je mnogo i skupa!
G.Skill su takodje extra memorije i kompatibilne su sa dosta DFI plocama.Problem je sto ih nema kod nas,ima ih samo u Bosni.Inace bih rado posedovao jednu od njihovih memorija.
Ja vidjam po netu da ljudi imaju tu kombinaciju. Mozda je samo izbirljiva ploca sto se tice strapa. Ni EvoOne kod drugara nije hteo preko 800MHz (1066 je def.) na 266 strapu ako se pomeri FSB. Na DK Turbo ploci.
:: Ni slucajno OCz memorije sa DFI plocama!Ne slazu se kako treba.Moj drug ima DFI LanParty DK-P45-T2RS+ i memoriju OCz Reaper CF 2x1 gb 1066 MHz.Memoriju nikako nije mogao da natera da radi na 1066 MHz.Radi mu na 800 MHz.A kod mene je na Asus P5QL-E radila na 1066 MHz ko iz p***e.Ovo je samo jedan od gomilu problema koje je imao.Znaci,gledaj samo Asus ploce :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: DFI Lanparty DK 790FXB-M2RSH :: :: :: :: http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=vie :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
G.Skill,Mushkin,CellShock,Crucial,imas tih memorija koliko hoces ali nama nisu dostupne.G.Skill se ubedljivo najbolje pokazao sa Asus plocama.Radi kao zmaj ali je i cena zverska isto za neke brze module!
Ne verujem da je do strapa.Pre toga je imao obicnu DFI LanParty DK-P45-T2RS,znaci ne Plus(+) verziju i takodje je imao isti problem.On je i namerno uzeo ovu Plus plocu,jer se ponadao da je kod nje problem resen,ali isti djavo.
The Way It`s Meant To Be Played
:: Ja vidjam po netu da ljudi imaju tu kombinaciju :: Mozda je samo izbirljiva ploca sto se tice strapa. Ni EvoOne kod drugara nije hteo preko 800MHz (1066 je def.) na 266 strapu ako se pomeri FSB :: Na DK Turbo ploci :: :: :: :: Ni slucajno OCz memorije sa DFI plocama!Ne slazu se kako treba.Moj drug ima DFI LanParty DK-P45-T2RS+ i memoriju OCz Reaper CF 2x1 gb 1066 MHz.Memoriju nikako nije mogao da natera da radi na 1066 MHz.Radi mu na 800 MHz.A kod mene je na Asus P5QL-E radila na 1066 MHz ko iz p***e.Ovo je samo jedan od gomilu problema koje je imao.Znaci,gledaj samo Asus ploce :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: :: :: DFI Lanparty DK 790FXB-M2RSH :: :: :: :: :: :: http://www.dfi.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=vie :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Znam onaj tvoj skor sa Bench-a 56FPS il tako neso, al ne jurim ga, nemam ni instaliran Crysis sad, onaj tvoj GTS 512 se klokovao nenormalno a i imao si bese Q9550 na preko 4Ghz ili tako nesto...
:: Nije lose,jos malo da nategnes CPU i kartu i stici ces moj score sa 8800 GTS 512 i Intel Quad Q9550,mozda i prestignes mada . :: :: P.S.Idi skini novi lekic da ukljucis fiziku u Barman-u!Videces da su detalji znatno povecani :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: ::
Da,da..Moj omiljeni 8800 GTS 512 Asus.Ih kakva je to zvercica bila.Q9550 ES primerak,prvi koji je stigao u Srbiju.Bio je ok skroz.
Ma i ne treba da ganjas score.Hebo bench,to je cisto za proveru brzine hw-a i za neko licno zadovoljstvo.Bitno je da kad ti sednes za masinu sve bude stabilno i da ona radi besprekorno,ostalo manje vise..
:: Znam onaj tvoj skor sa Bench-a 56FPS il tako neso, al ne jurim ga, nemam ni instaliran Crysis sad, onaj tvoj GTS 512 se klokovao nenormalno a i imao si bese Q9550 na preko 4Ghz ili tako nesto.. :: :: :: :: Nije lose,jos malo da nategnes CPU i kartu i stici ces moj score sa 8800 GTS 512 i Intel Quad Q9550,mozda i prestignes mada . :: :: :: :: P.S.Idi skini novi lekic da ukljucis fiziku u Barman-u!Videces da su detalji znatno povecani :: :: :: :: Green Green Grass of Home :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
...ako uzimas AMD procesor, obavezno DFI plocu, a za Intelov procesor gledaj chipset...
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
:: `Vazno je da je native quad iako ne znam sta to znac :: zato i pitam jer ne znam :: :: `nego sam cula eto, pa mislim da je Q9550 s****... :: uopste nisam rekao da je Q9550 s****, samo Q9550 te nije native te nema L3 te...?? :: :: :: UGLAVNOM OVA DVA CPU(Q9550 955BE) SU U RAZMATRANJU( NE I7, I5, itd...
Zasto je to vazno? Ti si musko i jednostavno zelis da budes zensko ali ti ne uspeva, jel da? `nego sam cula` i `uopste nisam rekao` heheheh Lepo nas farbash ovde...
Musko sam(dvoje dece, zena,zaposlen,35god.) i jel ti imas problem sa tim, ko zna sta se krije iza plamen ?
Ranije sam objasnio u vezi korisnickog imena pa izvoli potrazi. Onog momenta kada mogu zadrzati svoje postove promenicu i korisnicko ime( verovatno u plamena) .
Salim se, e da napokon prodah svoj amd, plocu, 2gb memorije. Racunam da cu sledece nedelje cim prodje plata kupiti komp pa cu vas sve obavestiti.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.