Vise mi taj lik ide na k***c !!! On je veliki prevarant ja bi te po kratkom postupku.(Sve uza zid pa metak u celo).:) I ti Admine izbaci tog lika vise samo steti ugledu sajta...
P.S. Osećam da se ludo zavaljaš sa onom 8RDA+ Pro. I ako ona ASUS S478 proradi uzeću ti i jedan CPU :-)
:: Obicne PCI ( ne -E ) i AGP grafick :: Oglas: 10794 :: Ponuda->Privatno lice->Korišćena rob :: PC :: HIS ATI Radeon 9200 128MB,DVI,full pack-100 :: BFG GeForceFX 5200 256MB,S-video,full pack-110 :: :: Za ovo se pada sa stolic :: :: Shit happens :: ::
Nisam je još ni pipnuo, posle ću. Malo odmaram uz Megadeth, a pored tvojih stiglo mi je još desetak ploča koje svima trebaju za juče.
Of topik
Gle, sajriks, koliko je porastao, zadnji primerak koji sam imao pre jedno par godina polupao sam čekićem (jadničak je bio čak ispravan jbg) i stavio sam ga pod mikroskop da gledam kule i gradove...
Shit happens
:: :: To je katastrađno, a ove cene gore su smešne :: :: P.S :: Osećam da se ludo zavaljaš sa onom 8RDA+ Pro :: I ako ona ASUS S478 proradi uzeću ti i jedan CPU :- :: :: :: Obicne PCI ( ne -E ) i AGP grafick :: :: Oglas: 10794 :: :: Ponuda->Privatno lice->Korišćena rob :: :: PC :: :: HIS ATI Radeon 9200 128MB,DVI,full pack-100 :: :: BFG GeForceFX 5200 256MB,S-video,full pack-110 :: :: :: :: Za ovo se pada sa stolic :: :: :: :: Shit happens :: :: :: ::
Pokušao sam više puta da ga eliminišem sa oglasa ali nikako ne uspevam. Stalno nađe načina da se ponovo vrati.
Čak me je zvao i telefonom ( po glasu bih rekao da ima preko 50 godina ). Slaže mi priče kako on nije preprodavac, samo prodaje ono što mu ostane iz igraonice, kako tim novcem hrani decu ... ma bruka jedna ... dođe mi da se ispovraćam ...
Pa dezintegriši mu naloge, ne može da napravi milion mail adresa... A to igraonica, hrani deci itd su najobičnije nebuloze. Se*e ko grlica...
Shit happens
:: Pokušao sam više puta da ga eliminišem sa oglasa ali nikako ne uspevam. Stalno nađe načina da se ponovo vrati :: :: Čak me je zvao i telefonom ( po glasu bih rekao da ima preko 50 godina ). Slaže mi priče kako on nije preprodavac, samo prodaje ono što mu ostane iz igraonice, kako tim novcem hrani decu ... ma bruka jedna ... dođe mi da se ispovraćam .. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Željko Arnautović :: PC Berza d.o.o :: ::
Sta vam smeta covek kakav god daje i kakve razloge ima,ocigledno nije sam,jednostavno iskluliras oglas,vise me nervira tema koju po stoti put se cudite i komentarisete,vise mi idu na k... likovi sto po sto puta na dan izbacuju jedne te iste oglase na sam frh pa ih dnevno procitam 100 puta TMI = Too Much Information
Ovde su se očigledno javili pošteni, dobri ljudi, kojima bodu oči prevare ovakvog tipa. Ako nemaš neki komentar na njega, ignoriši temu.
Na žalost, poznajem par ljudi koji se vade na decu za svakave lagarije....jao nemaju za knjige na primer, i onda vidiš kako puca sutradan u kladionici 2k dinara bez pardona. To je tužno i žalosno.
Pare se prodajući polovne komponente ne zarađuju tako što ih prodaješ po nerealnim cenama. Ovce jesu za šišanje, al svako je ovca za nešto, i niko ne želi da bude prevaren.
:: Sta vam smeta covek kakav god daje i kakve razloge ima,ocigledno nije sam,jednostavno iskluliras oglas,vise me nervira tema koju po stoti put se cudite i komentarisete,vise mi idu na k... likovi sto po sto puta na dan izbacuju jedne te iste oglase na sam frh pa ih dnevno procitam 100 put :: TMI = Too Much Information :: ::
Šta se čudite,Ljubiša je samo drastičan primer,pa kad ljudi vide njegov potpis automatski preskaču oglas.Ali šta ćemo sa puno drugih Ljubiša koji takođe traže cenu za stare delove kao da su novi,pa im se oglasi vrte mesecima sa jednim istim sadržajem. Prema tome budite realni da većina prodavaca pokušava da odere kupce,a ono što ima realnu cenu odmah se proda.tako da većina i ne primeti taj oglas. Pozdrav svima!
Ja sam sad poslao liku poruku ` Da li se ti drogiras?`..... Kamo srece da takvih likova ima samo na PC Berzi i samo za PC komponente. U svakom poslu ima dosta prevaranata.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.