Imam sledecu dilemu: Na kompu riknula ploca pa sad biram izmedju dve privremene. Prva je ASUS P5N-E SLI a druga je MSI P965 Neo. Znam da su obe bajate i skoro istih performansi ali koja je bolje privremeno resenje? Ostatatak konfiguracije je intel c2q q6600, 4GB DDR2 800MHz, Ati HD4870 1GB. Hvala unapred.
Ja bi uzeo asusa i ako je nvidia cip set,ipak je to ploca vise klase u poredjenu sa msi P965 neo koja je dno ponude ovog proizvodjaca.
:: Imam sledecu dilemu: Na kompu riknula ploca pa sad biram izmedju dve privremene. Prva je ASUS P5N-E SLI a druga je MSI P965 Neo. Znam da su obe bajate i skoro istih performansi ali koja je bolje privremeno resenje? Ostatatak konfiguracije je intel c2q q6600, 4GB DDR2 800MHz, Ati HD4870 1GB. Hvala unapred.
da treba zaobići nVidiju i kad je Intel u pitanju, a sada i AMD. Oni stvarno više namaju šta da traže. Ne kažem da su loši, ali postoji i bolje, posebno što je to `bolje` iz kuhinja iz kojih stižu i procesori. P.S. Sad će odmah da me kritikuju zbog kritikovanja nVidije.
Kakva n vidia firma je u krizi samo tako. To je isto kao kad bi samo cepao Jagodinsko pivo !!! a oni u krizi sacuvaj boze. Sve je bitno osim kvaliteta! Uzimaj Intel ako imas kes-a ili ati-ja
RESISTANCE IS FUTILE
:: Ja bi uzeo asusa i ako je nvidia cip set,ipak je to ploca vise klase u poredjenu sa msi P965 neo koja je dno ponude ovog proizvodjaca :: :: :: :: Imam sledecu dilemu: Na kompu riknula ploca pa sad biram izmedju dve privremene. Prva je ASUS P5N-E SLI a druga je MSI P965 Neo. Znam da su obe bajate i skoro istih performansi ali koja je bolje privremeno resenje? Ostatatak konfiguracije je intel c2q q6600, 4GB DDR2 800MHz, Ati HD4870 1GB. Hvala unapred.
ti nije sramota da takve komponente stavis na to groblje.Reci mi da ti crkne PSU dali bi KME od 300w bila adekvatna privremena zamena?Intelovih polovnih P35 ploca imas u izobilju i to po ceni cak i za 30 evra.E sad ako nemas te pare bolje kupi tetris da se sigras dok neskupis.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Jebte,citam sta je Ismerish napisao i na momenat se trgnu,covek opalio paljbu najzesce ali je u pravu.Ploce su lose bez sumnje.Ali covek je rekao privremeno,verovatno nema para.Doduse ne znam koliko se ni krecu neke bolje ploce.20-30 EUR?Nisam siguran.
Nemam nameru nikoga da plasim,medjutim ako budemo ozbiljno odgovarali na ovakve teme otice ovaj forum u boziju mater.Pa nemoze ficin motor u Porshe 911 ff.Pa ako niko neskrese ovako nesto u korenu,sledece sto sledi je jos milion tema tipa:Problem,pomoc,pitanje za Baxa,zasto nece...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.