Poštovani, sledeću stvar koju tražim, bila bi memorija za više pomenutu ploču i procesor ... pošto bi malo klokovao q6600 na nekih 3.0 ili 3.2 GHZ , pa me interesuje najoptimalnija cena+kvalitet ... i možda da mi preporučite neke dobro napajanje . Pozdrav sima
Preporucujem ono sto i sam imam i u sta sam siguran:
14.09.2009. 00:09
status: user broj poruka: 11019
2x2GB DDR2 PC1066 Kingston HyperX. Odlicno radi kod mene - e8400@3.6GHz (450x8) P5Q, Thermaltake 600W. Od napajanja uzmi bilo sta firmirano, od 500W pa navise (Thermaltake, Chieftec, CoolerMaster, OCZ...).
Sta ce ti 1200 za tako mali clock?Brze memorije se uzimaju za visok FSB da bi mogle da isprate strap fsba u odnosu na memoriju.Naravno bitan je i multiplier CPU-a jer sto manji multiplier veci fsb treba da bi se postigao zeljeni clock.Ti ces zavrsiti posao i sa 1066 Mhz.A sad dal je to Kingston ili OCZ ili Geil sasvim sve jedno.Ploca tvoja je odlicna.Ja bih mozda isao pre na Geil Evo One 1066 Mhz ..
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.