Zemo,taj LC ti je lite i ni u snu nemoze vise od 80%.A i amperaza mu je garant losa.Sreca u svemu tome sto ce njegovoj masini taj LC biti sasvim dovoljan.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: i manje,a taj LC daje oko 85% snage koja pise bez problem :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: Inace ta konfiguracija bez OC ne bi tebalo da vuce vise od 300W :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
pa ok,moze biti i 80%,a i amperaza nije bas tako losa,sasvim pristojno za napajanje u toj klasi...Pogledaj specifikacije ili ako ti dospe u ruke jedno takvo...Najbolja varijante je `u se i u svoje kljuse`...ja sam vise tih LC-a imao,ugradjivao,testirao...sve u svemu za te pare(ispod 20e) NEMA bolje...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Zemo,taj LC ti je lite i ni u snu nemoze vise od 80%.A i amperaza mu je garant losa.Sreca u svemu tome sto ce njegovoj masini taj LC biti sasvim dovoljan :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: i manje,a taj LC daje oko 85% snage koja pise bez problem :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Inace ta konfiguracija bez OC ne bi tebalo da vuce vise od 300W :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: ::
phenom 955, ploca ud3 gigabyte, 2x2gb kingostone 800mhz,samsung sata,hard disk 500gb, ati 4870 power color, 512mb moze li 500w sve ovo da radi normalno, bez OC
ako trazite savet,onda pisite detalje...Najvaznije uvek izostavite...MARKA napajanja!!!!!!! KOJE napajanje od 500w???? Frontier od 500w NECE raditi,OCZ Stealth Extreme hoce...itd itd...
Bas tako... LC od 500-550W ce zadovoljiti vecinu korisnika... Frontier, KME, JNC, Fantasy, RexPower i sl NIKAKO ne opterecivati vise od 60-65% nazivne snage... Znaci napajanju od 500W, Frontier na primer, vrh je 300-320W. Frontier ce terati vecinu masina koje u sastavu imaju 65W CPU, Midrange plocu, midrange-grafiku, 2GB RAM-a, 320GB i DVDRW saaasvim ok. Ako se pogledaju sada cene, LC trenutno daje najbolji odnos cena/performanse.
Kolika je jachina struje na 12+ grani-granama kod LC power napajanja od 420W sa 12icom fanom? Ne mogu nigde pronaci.
cash rules everything around me
:: pa ok,moze biti i 80%,a i amperaza nije bas tako losa,sasvim pristojno za napajanje u toj klasi...Pogledaj specifikacije ili ako ti dospe u ruke jedno takvo...Najbolja varijante je `u se i u svoje kljuse`...ja sam vise tih LC-a imao,ugradjivao,testirao...sve u svemu za te pare(ispod 20e) NEMA bolje... :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
veruj mi da nije...i kod 8cm i kod 12cm od 420W je 15A na 12V sacekaj jos nekog da odgovori al mislim da je tako...ipak je kvalitetniji bez obzira na losu 12V granu od frontiera i sl
Onda je GIGABYTE SuperB Power 460w peak sa 15A+14A na granama j*bach keve u odnosu na taj LC Power. Takodje razmishljam o napajanju, Zito je star skoro dve godine a buchan je od kako sam ga kupio sa 8 cm ventilatorom. Samo se ono chuje. Ali bih opet pre dao pare za Lc ili taj Gigabyte nego za neki jeftini Cooler Master, TT lite ili Chieftec. x2 4200 2x 1gb 800Mhz x1650xt 2 harda dvd rw
Imam CoolerMAster 650W u jednoj masini, a u drugoj Corsair 650W i za klasu-dve su bolja od LC ili Chifteca. Chiftec nije vise ono sto je bio, redovno mi stizu neispravni u servis, samo ove nedelje 4 komada.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
kada je Lc u pitanju ja sam medju prvima poceo da ga forsiram ovde i klao se sa carom Mashine-om dok on nije promenuo misljenje o njima,isto tako sada ima novi favorit u odnosu cena/preformanse.U pitanju je Xion,veom priznata firma na Americkom kontinentu,s`tim da u evropi nastupaju pod imenom AXP.Jedino je malo gadno sto imaju samo dva modela kod nas:500w,630w.E sad 500w kosta oko 3K a 630 oko 5K i za te pare nema boljih.Doduse iskoriscenost simple power modela uglavnom neide preko 80%,ali su im naponi jako stabilni za tu klasu.
1. Je l` nešto određeno crkava na svakom Chieftec-u ? Koji je najčešći kvar ? Nadam se da ih pre nošenja u servis ljudi ne koriste za punjenje akumulatora :)
2. Kako ``počinje`` crkavanje, u stvari, da li ``počinje`` nekako ili samo jednog trenutka prestane da radi ?
3. Koja serija se najčešće/najviše kvari ? I koja snaga ?
Srbologija, nauka belosvetska.
:: Imam CoolerMAster 650W u jednoj masini, a u drugoj Corsair 650W i za klasu-dve su bolja od LC ili Chifteca. Chiftec nije vise ono sto je bio, redovno mi stizu neispravni u servis, samo ove nedelje 4 komada :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.