:: Jesi li ti vec presao na i5 ili i7 :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Ima ga u Microsystemsu već nedelju dana, ali na kašičicu :: :: :: ::
Ploča ima The 8+2 faza.......nisam se mnogo osvrtao na drop, ali je na 4 GHz rock solid, ali mi treba bolje hlađenje.....neki Noctua / Scythe / Eventualno V8.
Na 3.8 CM Hyper 212 odrađuje posao.....i drži ispod 80 posle više sati Linx-a.
:: ^ Kako stoji ta ploca sa padom napona idle-load ? Svi je nahvalise na review-ovima jedino sto ima 6 faznu naponsku :: :: A ima 750 u Bench hausu vec ~ nedelju dana (fizicki prisutan... :: :: ::
Jel moze da se CM Hyper 212 montira na 1156 socket?
The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Ploča ima The 8+2 faza.......nisam se mnogo osvrtao na drop, ali je na 4 GHz rock solid, ali mi treba bolje hlađenje.....neki Noctua / Scythe / Eventualno V8 :: :: Na 3.8 CM Hyper 212 odrađuje posao.....i drži ispod 80 posle više sati Linx-a :: :: :: ^ Kako stoji ta ploca sa padom napona idle-load ? Svi je nahvalise na review-ovima jedino sto ima 6 faznu naponsku :: :: :: :: A ima 750 u Bench hausu vec ~ nedelju dana (fizicki prisutan... :: :: :: :: :: ::
Moja greska onda ..znaci 8 za CPU. Cini mi se iz neke prethodne teme da imas C0 ? Ostavi ga bolje na 3.8 ako je tako, ta revizija se dosta vise greje od D0, trazi i vise napona a ni nema toliko velike domete tako da dzaba mu i bolje hladnjenje ako se mnogo znoji ..
Ploca ima finu cenu u odnosu na druge i meni se fizicki i svidja jedino kazem to sto joj je nesto slabija naponska.
@eseses Za sada, adapter ne postoji, ali ima ploča koje imaju i otvore za Socket 775 kulere.
@OCz Da se to ohladiti, Hyper 212 je za Core 2 Quad idealan, ali nije za rekorde Core i7 jezgara bilo kog steppinga. C0 je i 4.2 dostizao sa boljim kulerima....samo uz veći napon nego D0. Nije razlika dramatična. Sa doborom pločom, kulerom i promajom bez vode on gura 4.0 ko od šale. Naravno, ima i D0 primeraka koji se muče i sa 3.9 i to sa 1.4, ali ot opet i od ploče zavisi. Ova moja kombinacija gura 4 GHz treba skinuti 5-6 stepeni i to je to. Možda bi i lapping to sredio, ali to bi bio zadnji korak.
:: Moja greska onda ..znaci 8 za CPU. Cini mi se iz neke prethodne teme da imas C0 ? :: Ostavi ga bolje na 3.8 ako je tako, ta revizija se dosta vise greje od D0, trazi i vise napona a ni nema toliko velike domete tako da dzaba mu i bolje hladnjenje ako se mnogo znoji . :: :: Ploca ima finu cenu u odnosu na druge i meni se fizicki i svidja jedino kazem to sto joj je nesto slabija naponska :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647772. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.